Integraal consulent

Anouk Bergenhenegouwen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anouk Bergenhenegouwen
MEI 19
Zuid-Holland Permanent HBO
18.06.2020 100534624
Solliciteren

Over de functie

Ben jij dé integraal klantmanager waar team Sociaal Domein in Den Haag naar op zoek is? Ligt jouw interesse zowel bij doelmatigheid als bij rechtmatigheid? Heb je ervaring binnen de gemeente op het gebied van Werk & Inkomen? Lees dan snel verder.

Voor diverse gemeentes in de regio Den Haag ben ik op zoek naar een ervaren integraal klantmanager die ons team in Den Haag komt versterken. Een werkdag bestaat onder andere uit het beoordelen van aanvragen, het verstrekken van recht op een uitkering en het behandelen van aanvragen voor de bijzondere bijstand. Als integraal klantmanager heb je een eigen caseload waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent als integraal consulent bekend met diverse doelgroepen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Daarnaast kan je op gebied van inkomen aanvragen beoordelen op levensonderhoud en bijzondere bijstand. Je voert intakegesprekken en verstrekt informatie over procedures en voorliggende voorzieningen. Daarnaast stimuleer je als klantmanager doelmatigheid de participatie van cliënten en draagt zorg voor toeleiding naar de arbeidsmarkt, vrijwilligerswerk en zorgmogelijkheden. Op het gebied van rechtmatigheid en doelmatigheid voer je heronderzoeken, daarbij houdt je wederom rekening met eventuele participatiemogelijkheden van cliënten. 

Functie eisen

Functie eisen


-         Minimaal 1 jaar ervaring als integraal klantmanager binnen een gemeente

-         Communicatief sterk

-         Bereid zowel opdrachten aan te nemen op gebied van doelmatigheid of rechtmatigheid

-         Bekend met Suite (voorheen GWS4all)

-         Afgeronde HBO opleiding 


Ben jij de integrale consulent die ik zoek? Vul dan snel het contactformulier in. Ik ga graag in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn bij Maandag Den Haag.

Over het bedrijf

Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden je een aantrekkelijk dienstverband. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anouk Bergenhenegouwen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anouk Bergenhenegouwen