Klantmanager inkomen

Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen
JUN 10
Gelderland Permanent HBO
10.07.2020 100546810
Solliciteren

Over de functie

Geen uitdaging binnen rechtmatigheid is onmogelijk voor jou! Jij bent namelijk dé specialist op het gebied van inkomensvraagstukken!


Als klantmanager inkomen verricht je onderzoek naar de rechtmatigheid van aanvragen. Je beoordeelt en verwerkt uitkeringsaanvragen op het gebied van levensonderhoud, bijzondere bijstand, algemene bijstand, individuele inkomenstoeslag en minimabeleid. Alle verkregen informatie verwerk je in de systemen. Daarnaast fungeer jij met jouw kennis van de Participatiewet als eerste aanspreekpunt voor inkomen gerelateerde vragen van cliënten en derden. Cliënten komen naar jou om het gesprek aan te gaan om zo de (leef)situatie in kaart te brengen. Door dit gesprek signaleer jij als klantmanager inkomen knelpunten en de achterliggende problematiek op andere gebied dan inkomen. Het gehele proces ben je alert op fraude, zo lever je ook een bijdrage in de bestrijding van uitkeringsfraude.


En verder…


  • Ben jij als klantmanager inkomen verantwoordelijk voor je eigen caseload;
  • Handel jij terugvorderingen en verhaal, mutaties en beëindigingen af;
  • Stel jij rapportages, beschikkingen en plannen van afspraken op.

Functie eisen

Als klantmanager inkomen lever jij een belangrijke bijdrage voor de cliënt. Het is jouw kracht om aanvragen nauwkeurig en vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Om de rol als klantmanager inkomen goed te vervullen moet je aan een aantal criteria voldoen:


  • Gemeentelijke ervaring van minimaal 2 jaar als klantmanager inkomen;
  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Aantoonbare kennis van de wet- en regelgeving van de Participatiewet;
  • Recente ervaring met gemeentelijke programma’s. Bij voorkeur GWS4all/Suite.


Herken jij jezelf in deze vacature, reageer dan vandaag nog!

Over het bedrijf

Maandag® staat voor een frisse start, een nieuw begin of een uitdaging. Het gevoel dat alles mogelijk is. Jouw ambities en wensen staan centraal. Gedetacheerd worden voor verschillende gemeentes in de regio Gelderland met de zekerheid van vaste arbeidsvoorwaarden is wat wij bieden!


Wij zijn jouw werkgever. Dit betekent dat wij naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ook persoonlijke begeleiding bieden. Ik blijf jouw vaste aanspreekpunt en staat jouw ontwikkeling centraal. Dit doen we door het aanbieden van trainingen op de Maandag® Academy en het voeren van ontwikkelgesprekken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Milou Janssen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Milou Janssen