Werkvoorbereider

Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt
MEI 13
Noord-Holland Freelance/ZZP MBO
12.06.2020 101011535
Solliciteren

Over de functie

Jij heb een MBO Civiele Techniek en wilt graag bij een gemeentelijke organisatie aan de slag gaan? Dan ben jij de werkvoorbereider die ik zoek!


Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Holland ben ik op zoek naar een werkvoorbereider civiel voor 32-36 uur per week.

Als werkvoorbereider zal jij je bezig houden met tekenen en voorbereidende werkzaamheden tot het schrijven van bestekken. Jij zal werken aan een veelvoud aan uitdagende projecten vraagt om een frisse aanpak; realistisch, werkbaar en van toegevoegde waarde voor de projectleiders en opdrachtgever(s). Voor nu en de toekomst. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de integrale voorbereiding, contractering en realisatie van alle projecten in de openbare ruimte. Dit verschilt van grote, langlopende projecten (met contractwaarden van > € 100 miljoen) tot kortlopende projecten van kleinere omvang. Goede contracten met marktpartijen zijn om die reden zeer belangrijk.


Werkzaamheden:

  • Het verrichten van tekenwerkzaamheden voor constructieve projecten, in de fasen Voorontwerp, Definitief Ontwerp, Bestekstekeningen en detailtekeningen in 2D of 3D;
  • Het uitzetten en begeleiden van de onderzoeken voor de civiele projecten;
  • Voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden t.b.v. het project.
  • Het schrijven van RAW/UAV bestekken


De projecten betekenen vaak slopen en bouwen op de ruimte van een postzegel. Zowel onder- als bovengronds hebben we te maken met soms eeuwenoude constructies. Tot zelfs drie bouwjaren in 1 brug. Met jouw kennis van civiele constructies betekent dit veel meedenken en adviseren, met veel vrijheid, flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid. Met als doel om een duidelijk contract met de markt te maken.

Functie eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Afgeronde MBO Civiele techniek opleiding;
  • Schrijven van RAW/UAV bestekken;
  • Aantoonbare constructieve ervaring op het gebied van tekenwerk met in ieder geval Autocad.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt