Werkvoorbereider/Toezichthouder Civiel

Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs
JUN 30
Noord-Holland Permanent MBO
30.07.2020 107205329
Solliciteren

Over de functie

Als Werkvoorbereider en Toezichthouder Civiel ben jij betrokken bij het project van de voorbereiding tot en met de uitvoering!


Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/toezichthouder civiel. In deze combinatie functie ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en ontwikkelen in de sfeer van de civiele techniek. Jij berekent en construeert op zowel civiel-, cultuur- als verkeerstechnisch vlak. Tijdens de voorbereiding maak jij tekeningen, bestekken en calculaties volgens de RAW-systematiek. Daarnaast houd jij toezicht en maakt onderdeel uit van de directie op de uit te voeren werken. Jij bewaakt hierin de voortgang en de kwaliteit van de n uitvoering zijnde werkzaamheden.


Wat valt er nog meer onder jouw takenpakket?

  • Het toetsen en beoordelen van ontwerpen, bestemmings-, nieuwbouw- en herinrichtingsplannen
  • Het opstellen van (beleids)adviezen
  • Bewaken van budgetten en evalueren van de uitvoering


Jij bent als Werkvoorbereider en Toezichthouder iemand die klantgericht denkt. Sterke communicatieve vaardigheden zijn in deze functie niet weg te denken, je bent namelijk veel in overleg met interne- en externe partijen. 

Functie eisen

  • MBO of HBO Civiele Techniek (afgerond)
  • Relevante ervaring met AutoCad, Civil 3D en GWW bestekadministratie
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Werkvoorbereider en/of Toezichthouder Civiel

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs