Werkvoorbereider Civiele Techniek

Over de functie

‘Ci-viel: richt zich op het ontwikkelen, ontwerpen, construeren, realiseren en beheren van fysieke infrastructurele voorzieningen.’

Samen met de projectleiders, beheerders en andere collega werkvoorbereiders ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding, calculatie en planning van verschillende werkzaamheden. Je levert een bijdrage aan diverse aanbestedingsprocedures en je ondersteunt collega’s in de afstemming en communicatie met diverse disciplines. Dit gaat om zowel interne disciplines als externe.

Vanwege jouw inhoudelijke kennis op het gebied van Civiele Techniek, bij voorkeur in de functie van Werkvoorbereider, kun je ook ingezet worden als toezichthouder of wellicht ondersteuning van de directievoerder bij de uitvoering van werkzaamheden. 

Hiernaast hou jij je bezig met:

-         Het opstellen van RAW-bestekken en technische tekeningen/details en omschrijvingen en maakt de bijbehorende berekeningen;

-         Het beheerbaar maken namens de toekomstige beheerder;

-         Uitbesteden en controleren van werkzaamheden door derden.

In jouw rol Werkvoorbereider Civiele Techniek ben jij sterk in het opstellen van een probleemanalyse, creatief in je oplossingen, resultaatgericht en kun jij de voortgang van verschillende processen en adviseurs tegelijkertijd bewaken. Daarnaast beschik jij over goede sociale communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift, extravert en vaardig in het beargumenteren, onderbouwen en bespreken van je ontwerpen en producten. 

Functie eisen

-         Afgeronde opleiding Civiele Techniek (MBO/HBO)

-         Kennis en ervaring met de RAW-systematiek;

-         Affiniteit met het werken van beheersystemen. 

Hier stellen wij iets tegenover. Een dienstverband bij Maandag® staat voor zekerheid, op een flexibele manier. Diversiteit in opdrachten, ingericht naar jouw behoeften. En daarnaast:

-         Een salaris conform de CAO Gemeenten. Naar aanleiding van opleidingsniveau en relevante ervaring word jij ingeschaald;

-         Reiskostenvergoeding van €0,19 per gereden kilometer: een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden;

-         Zicht op een contract voor onbepaalde tijd;

-         Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse soorten van verlof horen ook bij de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Niet te vergeten: samen met onze Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden. Samen met jouw Recruiter en Accountmanager kun je hierover in gesprek, wat bij jouw wensen en behoeften aansluit. 

Over het bedrijf

Met meer dan 3000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wil jij flexibele zekerheid met een (vast) dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in diverse keukens wil kijken en tegelijkertijd gebruik te maken van ons netwerk? Ik spar graag over de mogelijkheden met je om een zo goed mogelijke match te kunnen maken. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Quinty Gulinck

Quinty Gulinck

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs