Werkvoorbereider civiele techniek

Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker
FEB 24
Noord-Brabant Vast MBO
25.03.2020 100289430
Solliciteren

Over de functie

Als Werkvoorbereider Civiele Techniek ben je de schakel tussen idee en werkelijkheid! Je bent belast met het voorbereiden en uitwerken van (schets)-ontwerpen naar civieltechnische tekenen en RAW bestekken. Daarbij stel je bijbehorende kostenramingen en (na)calculaties op.


Je bent inzetbaar in alle voorkomende fasen van een civieltechnisch project en je voert hierbij veelal zelfstandig werk uit. Ervaring met civieltechnische projecten is dus gewenst! Daarnaast stem je werkzaamheden integraal af met de verschillende vakdisciplines voor het benodigde draagvlak. Zo nodig bedenk je mogelijke alternatieven.


Als civiel werkvoorbereider kun je met een vast dienstverband aan de slag. Ook is het mogelijk om tijdelijk een opdracht als werkvoorbereider uit te voeren (zowel in loondienst als zzp'er). Ik bespreek graag met jou wat het beste bij je past.

Functie eisen

  • MBO of HBO opleiding civiele techniek
  • Werkervaring met civieltechnische projecten is gewenst
  • Ruime ervaring met civieltechnisch tekenen (Microstation/autocad)
  • Bestek schrijven volgens de RAW systematiek is een pré (GWW-bundel)

Over het bedrijf

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAR-UWO CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden!


Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Ook is een leaseauto bespreekbaar. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.


Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker