Werkvoorbereider civiele techniek

David Salomons
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
David Salomons
JUN 17
Zeeland Permanent MBO
17.07.2020 100251050
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een professional in de civiele techniek, die met zijn expertise en ervaring wilt bijdragen aan grote projecten? Kijk dan naar deze vacature!


Bij Maandag® Middelburg zijn we op zoek naar een werkvoorbereider civiele techniek die aan de slag wilt gaan met projecten van groot maatschappelijk belang.


Als werkvoorbereider civiele techniek ben je betrokken bij aanbestedingen en uitvoeringsprocessen van diverse projecten. Jij biedt met jouw expertise in de civiele techniek ondersteuning in de voorbereidende en uitvoerende fase van het project. Als werkvoorbereider civiele techniek draag jij zorg voor het bestek, de werkomschrijvingen, de tekeningen en de calculaties.


Ook ga je als werkvoorbereider civiele techniek in gesprek met belanghebbende over de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid. Communicatief ben je dan ook zeer sterk en weet jij vanuit je kennis en expertise andere mee te krijgen in je plan.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van of bereidt om te verdiepen in contractvormen UAV-gc;
  • Leergierig en werkt graag aan je eigen ontwikkeling;
  • Je bent communicatief vaardig.


Wat bieden wij:

  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en marktconform salaris;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km;
  • Goede loopbaan begeleiding;
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling via onze Academy.


Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

 

De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag.

 

Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Wij bij Maandag® willen onze professionals daarin zo goed mogelijk ondersteunen. Wil jij meer weten over wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op via 06 51 02 93 17 of david.salomons@maandag.nl!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
David Salomons
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
David Salomons