Werkvoorbereider Civiel

Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans
JUN 03
Drenthe Permanent HBO
05.07.2020 100289201
Solliciteren

Over de functie

Als werkvoorbereider civiel realiseer je samen met collega’s verschillende civieltechnische projecten. Je bent betrokken bij aanbestedingen en uitvoeringsprocessen van diverse projecten.


De projecten zijn divers van aard, zo maak je werk- en bestektekeningen en je weet deze te vertalen volgens de RAW-systematiek. In deze afwisselende functie van werkvoorbereider ben je de schakel tussen calculatie, projectleiding en uitvoering. Het afstemmen van tijd, budget, kwaliteit en veiligheid is hierbij essentieel.


Jij bent als werkvoorbereider civiel verantwoordelijk voor nauwkeurige voorbereiding. Jij wilt samen met de organisatie beter worden, jij ziet waar verbeterkansen liggen en neemt initiatief om dit toe te passen.


Namens Maandag® werk je voor diverse opdrachtgevers in de civiele wereld. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen en in de keuken te kijken van diverse organisaties. We bieden je een dienstverband wat bij jou past, vast of voor bepaalde tijd voor 36-uur. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, waterschappen, provincies en aannemers. Breng jij jouw gewaardeerde ervaring mee naar Maandag®? Of breng jij juist een hoop enthousiasme en een frisse blik mee? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding HBO in de richting van (civiele-)techniek
  • Stage- of werkervaring als werkvoorbereider binnen de civiele techniek
  • Ervaring met tekenwerk, calculaties en het schrijven van bestekken

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden!

Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans