Werkvoorbereider Civiel

Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt
JUN 23
Noord-Holland Permanent MBO
23.07.2020 100269771
Solliciteren

Over de functie

Wil jij als werkvoorbereider ervaring op doen bij diverse opdrachtgevers maar wel vastigheid?


Maandag® Amsterdam is op zoek naar werkvoorbereiders binnen de Civiele Techniek. Wij zijn zowel op zoek naar een professional die gemotiveerd is om een steentje bij te dragen aan diverse civiele projecten. Als werkvoorbereider Civiele Techniek ben jij een ware duizendpoot die van ontwerp tot uitvoering betrokken is bij het project. Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de civieltechnische vraagstukken.

Om jouw project tot een succes te brengen maak je werk- en bestektekeningen die jij weet te vertalen volgens de RAW systematiek.

Ben jij bereid verantwoordelijkheid te dragen voor een goede uitvoering van het project? En wil jij gedurende het project betrokken zijn bij de uitvoering? Ben jij de schakel tussen de projectleider, bewoners en andere disciplines?


Breng jij jouw gewaardeerde ervaring mee naar Maandag Amsterdam? Of breng jij juist een hoop enthousiasme en een frisse blik mee? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

  • Afgeronde HBO Civiele techniek;
  • Gemotiveerd om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan;
  • Je bent nieuwsgierig, gedreven en ambitieus.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt