Zoeken

Civiele techniek
filters wissen
101

werkvoorbereider civiel vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures werkvoorbereider civiel

Vacatures werkvoorbereider civiel heeft Maandag® beschikbaar. Met je hbo- diploma civiele techniek op zak en opgedane relevante werkervaring bij een gemeente vragen we je snel verder te lezen. We zoeken gemotiveerde specialisten die op zoek zijn naar vacatures werkvoorbereider civiel. Ben jij er daar een van? Bekijk dan alle vacatures en solliciteer.

Als werkvoorbereider civiel is geen dag hetzelfde. Je houdt je bezig met civieltechnische projecten en maakt traditionele contracten (RAW) en ook innovatieve contracten (UAV) Je bent betrokken bij het maken van tekeningen, planvorming en bij de uitvoering van de plannen. Je bent goed in het onderhouden van contact met onder andere bedrijven en burgers en stemt daarom zaken makkelijk af. Als werkvoorbereider civiel zit je regelmatig met de opdrachtgever om tafel en bespreek je de voortgang van het project. Ben je iemand met een helikopterview maar wel met een can-do mentaliteit en beschik je daarnaast over de benodigde ervaring bij de gemeente? Bekijk dan alle vacatures werkvoorbereider civiel en solliciteer.