Wegbeheerder

Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker
JAN 09
Noord-Brabant Permanent MBO
07.06.2020 100264962
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in de omgeving van Eindhoven ben ik op zoek naar een wegbeheerder! Je bent verantwoordelijk voor het vorm en inhoud geven van het wegbeheer, hiervoor ben jij het eerste aanspreekpunt. Je verzorgt de opdrachtgeving op het gebied van wegbeheer en controleert de uitvoering daarvan.


Jij als persoon staat je mannetje, je hebt een stevige persoonlijkheid en durft het gesprek met de aannemer aan te gaan. Voor een bewoner ben je vriendelijk, geduldig en zeer dienstverlenend. Bewoners moeten met plezier het gesprek aan willen gaan met jou. Intern ben je inhoudelijk een sterke sparringpartner. 


Je hebt inzicht en gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je vindt het leuk om met bewoners en externe organisaties samen te werken en om samen met hen resultaten te boeken.

Functie eisen

  • Relevante opleiding (civiel, wegenbouwkunde, asfalt);
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met meerjarenplanningen wegonderhoud;
  • Kennis van beheer en onderhoudsmethoden van wegen.


Dit betreft een functie voor de vaste formatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker