Vakspecialist riolering

Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom
APR 28
Overijssel Tijdelijk MBO
28.05.2020 100541063
Solliciteren

Over de functie

Als vakspecialist riolering ben jij dé specialist op het gebied van riolering binnen deze gemeente. Jij vertaalt beheersplannen naar praktische uitvoeringsmaatregelen. Hierbij moet je denken aan het inspecteren van riolering, gemalen en drukriolering. Na deze inspecties breng jij de stand van zaken in beeld waarop een plan gemaakt wordt met het oog op vervanging of relining. Ook ben jij verantwoordelijk voor de aanbesteding en selectie van de uitvoerende aannemers.


Als vakspecialist riolering werk jij integraal. Daarom is het van belang dat jij goede communicatieve vaardigheden hebt en gemakkelijk schakelt tussen verschillende stakeholders. Projecten beheer jij op basis van de GOTIK methode.


Een vakspecialist riolering brengt een aantal zaken mee. Jij bent zowel een vakspecialist als een adviseur. Je kunt goed organiseren en samenwerken, bent communicatief vaardig en accuraat in je werkzaamheden. Je hebt naast vakspecialistische kennis ook kennis en ervaring met UAV-GC, RAW en de ARW. Je hebt ervaring met bijvoorbeeld het beheersysteem Kikker of de bereidheid dit te leren.

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO opleiding in de richting civiele techniek met riool gerelateerde certificaten;
  • Je hebt ervaring in het onderhoud van de openbare ruimte, met inzicht in het projectproces;
  • kennis en ervaring met UAV-GC, RAW en de ARW;
  • Je hebt 5 jaar ervaring met riolering, dit kan ook als werkvoorbereider zijn.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Famke Botterblom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Famke Botterblom