Vakspecialist beheer openbare ruimte (Groen)

Over de functie

Als Vakspecialist openbare ruimte ben je werkzaam op de binnendienst. In jouw rol heb je een coördinerende en een sturende functie binnen jouw vakgebied. Jouw vakgebied ligt op het terrein van Groen, maar kennis op andere disciplines in de openbare ruimte is een pré. Je werkt samen met werkvoorbereiders, directievoerders, toezichthouders, financiële adviseur, contractmanager en de teamleiders van de buitendienst. Daarnaast ben je voor jouw vakgebied contactpersoon en aanspreekpunt.

Het team is in ontwikkeling en continu aan het verbeteren. Jij denkt mee over het optimaliseren van werkprocessen en innovaties en hebt daarin ruimte voor eigen inbreng en vernieuwing. Je denkt mee aan het verbeteren van de dienstverlening naar de gemeenten en vertaalt de dienstverleningsovereenkomsten (DVO's) naar reguliere beheerplannen. Als budgetbeheerder stel je begrotingen en voortgangsrapportages op.

Jij bent ondernemend en proactief ingesteld en werkt nauwkeurig en gestructureerd. Jouw collega’s en netwerk weten jou makkelijk te vinden. Jij bent namelijk toegankelijk en hebt een dienstverlenende en collegiale houding van nature.

Functie eisen

Als Vakspecialist ben jij iemand die communicatief vaardig is en zelfstandig uit de voeten kan. Omdat jij veel samenwerkt met collega’s en betrokkenen, ben jij in staat snel te schakelen tussen proces en inhoud. In jouw rol wordt verwacht dat jij een stevige bijdrage levert aan de ontwikkeling in het team en in het onderhouden van de relaties.

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie
  • Affiniteit met Groen 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Professionals die bij Maandag® werken zijn gedreven, snel en heel positief. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. We willen alles uit ons werk halen en werkgeluk staat bij ons op nummer 1. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sharon Buitenhuis

Sharon Buitenhuis

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs