Uitvoerder infra

Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk
JUN 18
Flevoland Permanent MBO
18.07.2020 105273978
Solliciteren

Over de functie

Voor een middelgroot bedrijf op het gebied van infrastructuur en civiele betonbouw zijn wij op zoek naar een uitvoerder infra. Deze functie is ter versterking van het uitvoeringsteam. Het bedrijf werkt met korte lijnen en een open communicatie.


Als uitvoerder infra kom je te werken in een ambitieus team met uitdagende projecten. Deze projecten variëren van grootte en zijn op het gebied van grondverzet, bouw- en woonrijp maken, asfaltwerk of bodemsanering. Voor lokale werkzaamheden stel je ook zelf calculaties en offertes op. Daarnaast ga je je als uitvoerder infra ook bezighouden met het onderhouden van klantcontacten. 

Functie eisen

-         Opleiding MTS/HTS weg- en waterbouw of civiele techniek

-         Ervaring als uitvoerder infra

-         VCA-VOL diploma

-         Rijbewijs B

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk