Uitvoerder GWW

Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans
MEI 11
Groningen Permanent MBO
14.06.2020 102866862
Solliciteren

Over de functie

Namens Maandag® werk je als Uitvoerder GWW voor diverse opdrachtgevers in de civiele wereld. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen en in de keuken te kijken bij diverse organisaties. We bieden je een dienstverband wat bij jou past, vast of voor bepaalde tijd voor 36-40 uur. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, waterschappen, provincies en ingenieursbureaus.


Als Uitvoerder grond-, weg- en waterbouw werk je aan uitdagende infraprojecten die betrekking hebben op het ontwerp en de realisatie van wegenbouw, grondwerken, waterbouw en railbouw. Je kunt hierbij denken aan de bouw van dijken, de aanleg van wegen en het bouwen van bruggen, viaducten en tunnels. Jij zorgt ervoor dat de projecten succesvol worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplannen en de aanwezigheid van de juiste materialen.


Je onderhoud contact met alle betrokken partijen tijdens het project en bent aanwezig bij overleggen en vergaderingen. Jij zorgt dat de administratie tot in de puntjes goed verzorgd is en dat alle werkzaamheden volgens de gestelde eisen en richtlijnen worden uitgevoerd.


Breng jij jouw gewaardeerde ervaring mee naar Maandag®? Ben jij die gedreven uitvoerder GWW met ervaring? Solliciteer dan gelijk!

Functie eisen

  • Je hebt een afgerond MBO/HBO diploma Civiele Techniek
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de GWW-sector of aanverwante sector
  • Je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze te halen

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAR-UWO CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.


Jij combineert graag zekerheid met afwisseling. Je bent gedreven en gaat graag een nieuwe uitdaging aan. Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans