Toezichthouder Civiele Techniek

Over de functie

Voor een gemeente regio Utrecht zijn wij op zoek naar een ervaren Toezichthouder die samen met de gemeente een kwaliteitsslag kan maken, niet bang is om nieuwe systemen op te zetten en gezamenlijk een werkwijze kan opstellen en borgen die het beste bij de gemeente past.


Je gaat aan de slag in een team welke zich bezig houdt met beleid, toezicht en uitvoering op gebied van groenbeheer, civieltechnisch onderhoud, afval en reiniging. Naast adequaat beheer en onderhoud heeft het team de opgave om de directievoering en toezicht te gaan professionaliseren, burgerparticipatie uit te breiden en de servicetaken/dienstverlening aan de burgers te verbeteren.


Als Toezichthouder Civiel ben jij het centrale punt bij de voorbereiding en uitvoering van civieltechnische projecten in de openbare ruimte. Jouw rol is toezicht houden op bijvoorbeeld onderhoud/aanleg van wegen, riolering, openbare verlichting, beschoeiing en civiele kunstwerken. Jij rapporteert en adviseert hierover de beheerder/directievoerder. Dit betekent dat jij het centrale aanspreekpunt bent en jij verantwoording draagt voor de realisatie van civieltechnische projecten. Als Toezichthouder bewaak jij de kwaliteit en planning van projecten, signaleert afwijkingen en houd je een dagboek (UAV/RAW/UAVgc) bij. Je toetst de ontwerpen, bestekken, calculaties en ramingen op uitvoerbaarheid en stemt de uitvoering van bestekken en werken integraal af met de andere beheerdisciplines. Waar nodig verdeel je de werken met de andere toezichthouder (groen). De communicatie met de omwonenden en betrokken partijen over de planning, de kwaliteit, de veiligheid en de omgeving neem jij voor rekening. In jouw rol voer jij inspecties en inventarisaties uit ter ondersteuning van directievoerders en beheerder. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van budgetten, maak je voortgangs- en eindcalculaties, controleer je termijnstaten en evalueert de uitvoering en voert daarvoor administratieve werkzaamheden uit. Incidenteel kun jij als back-up ingezet worden bij een calamiteiten-piketdienst. 

Functie eisen

Als aanspreekpunt van diverse partijen ben jij in staat zelfstandig te werken. Je kan complexe situaties goed beoordelen en inschatten welke (politieke) belangen hier een rol spelen en daarop inspelen. Daarnaast ben jij communicatief sterk, durf jij je collega’s aan te spreken en neem jij graag een assertieve rol aan op het moment dat zich een probleem voordoet. Jij beschikt over een integrale blik op de openbare ruimte in zowel het operationele als het beleidsmatige gebied. Daarnaast beschik je over:

 • Afgeronde opleiding MBO/ HBO opleiding richting Civiele Techniek of GWW (grond-, weg- en waterbouw);
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als Toezichthouder of Directievoerder binnen een overheidsorganisatie;
 • Kennis van UAV- (gc) en RAW-systematiek

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Professionals die bij Maandag® werken zijn gedreven, snel en heel positief. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. We willen alles uit ons werk halen en werkgeluk staat bij ons op nummer 1. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? 


Wat bieden wij?

 • Een salaris volgens de CAO-Gemeenten
 • De mogelijkheid op een tijdelijk / vast dienstverband bij Maandag®
 • Reiskostenvergoeding, een leaseauto behoort tot de mogelijkheden
 • Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen horen ook bij de secundaire voorwaarden
 • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen bij de Academy via Maandag® om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sharon Buitenhuis

Sharon Buitenhuis

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs