Toezichthouder Civiele Techniek

Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk
MEI 19
Flevoland Permanent HBO
18.06.2020 103468445
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in de regio Zwolle zoeken we een ervaren toezichthouder civiele techniek. Als toezichthouder civiele techniek ben je onderdeel van een divers team van o.a. projectleiders, werkvoorbereiders en toezichthouders. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met andere teams binnen de organisatie. Binnen het werkveld heeft de afdeling contacten met burgers, aannemers, nutsbedrijven en andere ambtelijke organisaties, zoals Rijkwaterstaat en de Provincie.


Als ervaren toezichthouder civiele techniek ben je voornamelijk betrokken bij civieltechnische projecten in de openbare ruimte. Hier ga je toezicht houden op de uitvoering van RAW-bestekken en UAV-GC-contracten. Gedurende de uitvoering ben je de rechterhand van de projectleider en monitor en bewaak je voortgang, planning, veiligheid en de kwaliteit van de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor technische opleveringen en je zorgt dat de overdracht soepel verloopt. Meldingen en klachten van bewoners en andere betrokkenen handel je moeiteloos en op de juiste wijze af.


Open- en eerlijkheid zijn belangrijk voor je. Door tijdig en transparant te communiceren creëer je een evenwichtige samenwerking tussen de gemeente, aannemers en inwoners.


Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding civiele techniek.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met het toetsen van UAV-GC contracten en/of met het toezichthouden op RAW contracten
  • Je hebt kennis van riolering, bestrating, asfalt, civieltechnische kunstwerken en veilig werken langs de weg.


Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Esther Lodewijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Lodewijk