Toezichthouder Civiele Techniek

Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs
MEI 22
Noord-Holland Permanent MBO
21.06.2020 100543721
Solliciteren

Over de functie

Toezichthouder Civiele Techniek (de; v; meervoud: toezichthouders civiele techniek): ‘iemand die de touwtjes in handen heeft (=de controle hebben)’


Als Toezichthouder Civiele Techniek ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van civieltechnische projecten op het gebied van wegen, kunstwerken en riolering. Jij monitort, toetst en registreert meerdere civieltechnische werken. Jij houdt je onder andere bezig met het beoordelen van werkplannen, weekrapporten, termijnstaten, meer- en minderwerk, de voortgang en kwaliteit van het werk en doet voorstellen bij afwijkingen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor burgers, nutsbedrijven en in- en externe collega’s waarmee je samenwerkt aan diverse civiele projecten.

Functie eisen

Sterke communicatieve vaardigheden zijn niet weg te denken in deze functie als toezichthouder civiele techniek, jij bent namelijk het aanspreekpunt voor collega’s en burgers. Jij voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van het project en de kwaliteit staat voor jou op nummer één. Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Afgeronde MBO of HBO Civiele Techniek
  • Minimaal 2 jaar ervaring als toezichthouder civiele techniek
  • Kennis van het RAW en UAV-GC


Hier krijg je uiteraard iets voor terug!

  • Een goed(!) salaris conform de cao CAR-UWO (Jij wordt ingeschaald naar aanleiding opleidingsniveau en relevante ervaring)  
  • Reiskosten vergoeding van €0,19 per gereden kilometer (ongelimiteerd); een leaseauto behoord ook tot de mogelijkheden
  • Uitzicht tot een contract voor onbepaalde tijd
  • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse verlofsoorten horen ook bij de secundaire voorwaarden
  • Mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling via onze Maandag® Academy (kosteloos)


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs