Toezichthouder Civiel

Over de functie

Voor een groeiende en ondernemende gemeente in Flevoland ben ik op zoek naar een Toezicht Civiel die hun team Ingenieursbureau wil gaan versterken!

Jij gaat toezichthouden op de uitvoering van RAW-bestekken en UAV-GC contracten bij civieltechnische projecten als bouw- en woonrijp maken en reconstructies. Je werkt nauw samen met verschillende projectgroepen en bent betrokken bij het vormgeven van de bestekken en contractstukken voor de uitvoering. Je stemt af met aannemers en nutsbedrijven en zorgt er voor dat zij weten wat ze moeten doen. Ook voer je als Toezichthouder Civiel werk- en bestekadministratie over de civieltechnische projecten uit. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor de technische oplevering en zorgt er met jouw communicatieve vaardigheden voor dat er een soepele overdracht is. Daarnaast handel jij moeiteloos en op juiste wijze meldingen en klachten van omwonende en andere betrokkenen af. Jij vindt het van belang dat er een goede samenwerking is tussen de aannemers, inwoners en gemeentes en weet dit voor elkaar te krijgen.

Bij deze gemeente ga je aan de slag binnen een het diverse Ingenieursbureau team van 23 professionals. Binnen dit team kennen ze Projectleiders, Werkvoorbereiders en Toezichthouders. Je werkt nauw samen met andere teams binnen de gemeentelijke organisatie en het werkveld van het Ingenieursbureau is breed. Het team waar jij werkzaam bent is verantwoordelijk voor de voorbereiding, op de markt brengen en realiseren van veelzijdige civieltechnische projecten. Word jij hun nieuwe collega?

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO/MTS opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 10 jaar op het gebied van Toezicht van civiel technische projecten bij een gemeente
  • Je hebt kennis en ervaring met reconstructies in woonwijken en/of ervaring met het bouw- woonrijp maken
  • Je hebt kennis en ervaring met het toezichthouden op RAW contracten en bij voorkeur ook met UAV-GC contracten

Over het bedrijf

Met meer dan 3000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij maandag als een fris en nieuw begin. Wil jij flexibele zekerheid met een (vast) dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in diverse keukens wil kijken daarvoor gebruik wilt maken van ons netwerk? Ik bekijk graag met jou de mogelijkheden die Maandag® jou te bieden heeft aan de hand van jouw ambitie en drijfveren. Ben jij klaar voor een nieuwe maandag?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Anne-Roos Siebert

Anne-Roos Siebert

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs