Toezichthouder Civiel

Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck
MEI 22
Noord-Holland Tijdelijk MBO
21.06.2020 100289761
Solliciteren

Over de functie

Als Toezichthouder Civiel ben jij de verbinder tussen mens en materiaal zodat het project succesvol wordt afgerond. 


Jij bent verantwoordelijk voor het kritisch beoordelen van projecten. Daarnaast ben jij ook het aanspreekpunt voor burgers, maar ook voor interne en externe collega’s waarmee je samenwerkt aan projecten.

Als Toezichthouder Civiel behoren het beheer van de project- en bestekadministratie, het opstellen van werkplannen en het rapporteren van jouw bevindingen aan de directievoerder of projectleider ook bij jouw werkzaamheden.


Wat komt nog meer bij deze functie kijken?

 • Nauwe samenwerking met onder andere de werkvoorbereider, directievoerder en gebiedsopzichter;
 • Verantwoordelijkheid voor het monitoren, toetsen en digitaal registeren van meerdere civieltechnische werken;
 • Beoordeling van de werkplannen, weekrapporten, termijnstaten, meer- en minderwerk, de voortgang van het werk;
 • Het doen van voorstellen met betrekking tot afwijkingen.


Jouw werkgebied is breed en je werkt zowel buiten als binnen, door het toezicht houden bij de uitvoering van beheer en onderhoudswerken en vanuit kantoor om de rapportage op te stellen over de voortgang van het project. Als Toezichthouder Civiel ben jij de oren en ogen tijdens de uitvoering. Bijwonen van vergaderingen waarbij je meedenkt in oplossingen horen bij jouw werkzaamheden.


Als Toezichthouder Civiel kun jij gemakkelijk schakelen door sterke communicatievaardigheden. Jij voelt je verantwoordelijk voor de resultaten van het project en de kwaliteit staat op nummer één. 

Functie eisen

 • Afgeronde MTS/HTS Civiele Techniek
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Toezichthouder Civiel
 • Kennis van de RAW-systematiek en UAV-GC
 • Gemeentelijke ervaring is een pré


Hier krijg jij uiteraard iets voor terug!

 • Een goed (!) salaris conform de cao CAR-UWO. Je wordt ingeschaald naar aanleiding van opleidingsniveau en relevante ervaring;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse verlofsoorten horen ook bij de secundaire voorwaarden.


Als laatste: samen met onze Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende het hele traject word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Quinty Gulinck
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Quinty Gulinck