Technisch Beheerder Elektrotechniek

Sharon Buitenhuis
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sharon Buitenhuis
MEI 08
Utrecht Tijdelijk HBO
07.06.2020 101992429
Solliciteren

Over de functie

Als Technisch Beheerder ben jij een echte teamplayer en ga je samenwerken in een team met bouwkundigen, werktuigbouwkundigen en andere elektrotechnische beheerders. Je komt te werken op de afdeling Vastgoedbeheer en je houdt je bezig met het planmatig onderhoud aan het onroerend goed, zoals theaters, sportaccommodaties, kantoor-en schoolgebouwen, buurthuizen en parkeergarages. Jij bent verantwoordelijk voor een portefeuille van circa 700 panden.


In jouw rol houd je toezicht op de werkzaamheden en werk jij klant- en resultaat gericht. Je verstrekt  opdrachten aan externe partijen, houd je toezicht op de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden en lever je werkzaamheden op. Jij werkt oplossingsgericht en weet bij een actuele storing je hoofd koel te houden en de storing te verhelpen. Je kunt problemen goed analyseren en neemt jouw verantwoordelijkheid voor de communicatie. Jij als organisatietalent coördineert de onderhoudswerkzaamheden en doet de inkoop van onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast beoordeel je de actuele onderhoudsstaat van de toegewezen objecten en bereid je het werk voor bouwkundig gepland onderhoud voor op basis van meerjarenonderhoudsplan (MJOP). 

Functie eisen

Als Technisch Beheerder Elektrotechniek heb jij aandacht voor de klant en werk jij servicegericht. Daarnaast ben jij communicatief sterk en stressbestendig, doordat jij je bezig houdt met het beheer van circa 700 panden.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van elektrotechniek;
  • Kennis van elektronische installaties;
  • Kennis van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming van gebouwen;
  • Werkervaring in het begeleiden van werkzaamheden en aansturen van onderhoudsbedrijven en het beoordelen/analyseren van rapportages en offertes;

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris
  • De mogelijkheid op een tijdelijk / vast dienstverband bij Maandag®
  • Reiskostenvergoeding, een leaseauto behoort tot de mogelijkheden
  • Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen horen ook bij de secundaire voorwaarden
  • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen bij de Academy via Maandag® om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Professionals die bij Maandag® werken zijn gedreven, snel en heel positief. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. We willen alles uit ons werk halen en werkgeluk staat bij ons op nummer 1.


Ben je al enthousiast? Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sharon Buitenhuis
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sharon Buitenhuis