Zoeken

Civiele techniek
filters wissen
102

starter civiele techniek vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures starter civiele techniek

Ben je op zoek naar vacatures voor starter civiele techniek dan zit je bij Maandag® goed. Als starter word je breed ingezet. Hierdoor leer je de kneepjes van het vak snel kennen! Ben je net afgestudeerd aan de opleiding civiele techniek en klaar om je ambities waar te maken? Solliciteer dan op een van de vacatures starter civiele techniek!

Voor vacatures starter civiele techniek zoeken we ambitieuze jonge professionals die aan het begin van hun carrière staan. Je bent een enthousiaste aanpakker en draait je hand niet om als tekenaar, uitvoerder, werkvoorbereider of calculator. Je werkt graag in teamverband om er voor te zorgen dat er plannen worden gemaakt die de kwaliteit en voortgang borgen. Uiteraard ben jij ook degene die de materialen controleert op beschikbaarheid. Als starter civiele techniek is bij Maandag® geen dag hetzelfde. Je krijgt volop kansen, aan jou om deze met beide handen aan te grijpen. Ben jij net afgestudeerd en op de hoogte van de meest actuele kennis op civieltechnisch vlak? Lees verder en bekijk de vacatures voor starter civiele techniek, en reageer!