Specialist Civiele Techniek en Duurzaamheid

Over de functie

Aan de slag als Specialist Civiele Techniek en Duurzaamheid bij een gemeente in Midden Limburg? Ik vertel je graag meer…


Als specialist civiele techniek en duurzaamheid ben jij het aanspreekpunt voor duurzaamheidsontwikkelingen in de openbare ruimte. Hierbij kun je denken aan openbare verlichting, laadpalen voor elektrische voertuigen en zonnepanelen, maar ook klimaatadaptatie. In nauw contact met je collega’s van team Ruimtelijke en Economische ontwikkeling draag jij bij aan de verdere ontwikkeling van duurzaamheid in deze gemeente. Er wordt gewerkt aan de hand van een actieplan duurzaamheid en een plan van aanpak in de programmabegroting. Je bent in deze functie de nieuwe collega binnen het team Openbare werken en Vastgoed.


Je houdt je ook bezig met woningbouwplannen in de gemeente. Je zorgt er daarbij voor dat de openbare ruimte doordacht en toekomstbestendig wordt ingericht. De grootte van projecten verschilt en zorgt ervoor dat grotere en kleinere projecten elkaar afwisselen. Zo is er de ene keer sprake van veelal woningbouwontwikkeling en het bouw en woonrijpen maken, en de andere keer duurzaamheidsprojecten en –ontwikkelingen.


Je adviseert over een duurzame, klimaatbestendige leefomgeving. De focus ligt op duurzaamheid en integrale klimaatadaptatie, zoals wateroverlast, hittestress en droogte. Je stuurt op de voortgang en realisatie van projecten uit het actieplan. Je organiseert en begeleidt de werkvoorbereidingen, realisatie, besluitvorming en de communicatie op dit gebied. Je bent ook betrokken bij regionale samenwerking, bij energie inkoop en de duurzaamheidsambities op dit gebied.


Ook buiten jouw werkgebied om denk je mee met collega’s (en zij met jou) over diverse (beleidsmatige) vraagstukken. Waar nodig verricht je overige binnen het team voorkomende werkzaamheden.


Dus, wat denk je ervan… Wil je nog meer weten? Ik vertel het je graag!

📞 06 83 02 45 08

📩 lisa.beurskens@maandag.nl

Functie eisen

Je voelt je thuis in een organisatie met korte lijnen en een collegiale sfeer. Ook herken je je in onze kernwaarden respect, gelijkwaardigheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je hebt daarnaast:

 

·      een voor de functie relevante afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau;

·      affiniteit met civiele techniek, duurzaamheid en klimaat;

·      bij voorkeur een civieltechnische achtergrond en bent bekend met ruimtelijke plannen (zowel in-als uitbreidingslocaties);

·      bij voorkeur ervaring met de werkzaamheden;

·      kennis van budgetbeheer is een pré;

·      een heldere communicatiestijl, zowel mondeling als schriftelijk;

·      een verbindende, enthousiaste en initiatiefrijke houding;

·      een resultaatgerichte instelling en je denkt in kansen, mogelijkheden en oplossingen.

Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lisa Beurskens

Lisa Beurskens

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs