Senior Werkvoorbereider Civiel

Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs
APR 28
Noord-Holland Permanent MBO
28.05.2020 101705741
Solliciteren

Over de functie

Als Senior Werkvoorbereider Civiel geef jij samen met jouw team de mooie buitenruimte vorm!


Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Senior Werkvoorbereider Civiel. Als Senior Werkvoorbereider Civiel ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van ontwerpen, ontwerpvarianten en civieltechnisch tekeningen. Je beoordeelt de ontwerpen en tekeningen op civieltechnisch aspecten. Daarnaast stel je plannen en/of bestekken (onder andere RAW) op, deze zijn gericht op de uitvoering van civieltechnische werken. Je maakt calculaties, vraagt offertes aan en beoordeelt deze en adviseert over de opdrachtverstrekking.


Het team bestaat uit projectleiders, werkvoorbereiders, toezichthouders en directievoerders. Jij als werkvoorbereider civiel kunt zowel samen als zelfstandig werken. Samen met het team geef jij de mooie buitenruimte vorm. Je gaat gestructureerd te werk en hebt een proactieve houding. 

Functie eisen

  • MBO/HBO Civiele techniek (afgerond)
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider
  • Kennis van Microstation

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs