Senior coördinerend projectmanager/adviseur

Over de functie

Binnen het cluster Kaders & Ontwikkeling van Waterschap Limburg is er op korte termijn behoefte aan een senior coördinerend projectmanager/adviseur die een plan van aanpak gaat opstellen voor een aantal opgaven die er liggen op het gebied van waterkwaliteit en zuiveren, en klimaatadaptatie. Twee concrete opgaven betreffen de systeemsprong Hoensbroek en de vraagarticulatie rondom Monitoring. Ook behoort de ondersteuning van de clustermanager en van het programma waterkwaliteit tot je werkzaamheden.


Je...

 • Fungeert als adviseur, ondersteuner en sparringpartner voor collega’s, leidinggevende, bestuurders en draagt bij aan het programma Waterkwaliteit in opgaven zoals hieronder omschreven. Dit betreft de implementatie en uitvoering van het programma Waterkwaliteit waarin complexe multidisciplinaire beleid- en/of advies projecten spelen. Concreet draag je bij aan het programma in de ontwikkeling van een dashboard, samen met het HWBP en Duurzaamheid. Ook geef je bijvoorbeeld adviezen over de sturingsfilosofie.
 • Coördineert, initieert en ontwikkelt integrale, organisatiebrede, beleidsterreinen en/of vakgebieden overstijgende beleids- en adviesvragen en adviseert daarover. Met name rond waterkwaliteit en zuiveren, in relatie tot klimaatadaptatie.
 • Draagt direct bij aan de ontwikkeling van strategische doelen en adviseert over organisatiebrede lange termijn vraagstukken binnen de werkvelden waterkwaliteit, zuiveren en klimaatadaptatie.
 • Adviseert gevraagd en ongevraagd en bewaakt de samenhang met aanpalende beleidsvelden.
 • Stemt advies af, voert daartoe overleg met in- en extern betrokkenen, overbrugt belangentegenstellingen en creëert organisatiebreed draagvlak voor adviezen
 • Onderzoekt, analyseert en stimuleert vanuit het beleidsprogramma de effectiviteit, efficiency en legitimiteit van de realisatie van plannen, processen, producten, diensten en projecten.

Wil jij graag meer informatie over deze uitdaging? Ik vertel het je graag! 📞 06 83 02 45 08 

Functie eisen

 • WO werk- en denkniveau;
 • Ten minste 10 – 15 jaar aantoonbaar relevante werkervaring, in bestuurlijke omgeving, bestuurlijk sensitief, tussen overheden, en complexe dossiers, waarbij je zaken tot een goed einde hebt weten te brengen;
 • Stijl waarbij 'leren' en 'samen met anderen' voorop staat;
 • Uitstekende mondelinge, schriftelijke en presentatievaardigheden en een groot analytisch vermogen; brengt overzicht, structuur en samenhang aan;
 • Is een inspirerende, innovatieve geest met een ondernemende en proactieve instelling en een gezonde portie flexibiliteit;
 • Ruime kennis van de KRW (kaderrichtlijn water) en andere opgaven van het Waterschap en de onderlinge samenhang en betekenis daarvan;
 • Beschikbaar per direct voor gemiddeld 24 uur per week gedurende 3 maanden (met een optie tot verlenging); 
 • Kennis en ervaring in werken bij of met Waterschap Limburg in deze thema’s geniet de voorkeur, i.v.m. het gebrek aan tijd om in te werken en begeleiden;
 • Is een teamspeler, verbinder en netwerker die kansen ziet en benut om samen te werken.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lisa Beurskens

Lisa Beurskens

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs