Senior Adviseur Civiele Techniek

Over de functie

Ben jij als Senior adviseur graag betrokken bij infrastructurele projecten in zowel een complexe stedelijke als landelijk omgeving? En wil je graag een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van het team Civiele Techniek? Dan is deze functie misschien iets voor jou! 

Als Senior adviseur Civiele Techniek ben je enerzijds verantwoordelijk voor multidisciplinaire projecten in een complexe stedelijke omgeving. Anderzijds heb je een belangrijke rol om binnen het team nieuwe initiatieven op bijvoorbeeld organisatorisch, maatschappelijk en technisch vlak te beoordelen en te implementeren. Je functioneert als projecttrekker in met name complexe c.q. omvangrijke infrastructurele werken. Je bereidt projecten voor, zorgt voor de aanbesteding en je hebt oog voor de kwaliteit van de uitvoering. Je bewaakt continu de voortgang van projecten, stuurt bij waar nodig en je houdt zicht op de financiën. Ook verzorg je de interne en externe communicatie en onderhoud je de relaties met stakeholders. Daarnaast lever je een bijdrage aan de verdere professionalisering van het team, waaronder het initiëren en implementeren van verbeteringen. Je hebt oog voor processen, bewaakt de planning en bent in staat om je collega’s te motiveren en enthousiasmeren. Ook draag je bij aan de kennisverbreding van het team naar aanleiding van maatschappelijke en technische ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de onderwerpen duurzaamheid en circulariteit. Je bent als senior in staat om je collega’s op inhoud te coachen en bent het aanspreekpunt voor (complexe) vragen.

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je krijgt energie van technische vraagstukken in de Fysieke leefomgeving. Als persoon ligt je kracht in de verbindende vaardigheden;
  • Je bent communicatief sterk en schakelt gemakkelijk met diverse gesprekspartners;
  • Je bent een teamspeler en weet je wanneer je je collega’s moet betrekken of informeren;
  • Je hebt de opleiding HBO Civiele Techniek afgerond, academisch werk-/denk niveau is een pré;
  • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een overheidsinstelling. Jouw concrete ervaring is te vertalen naar projectmatig werken en aanbestedingstrajecten. 

Over het bedrijf

Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sabine Visser

Sabine Visser

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs