Rioolbeheerder

Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans
JUN 22
Groningen Permanent HBO
22.07.2020 106520593
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Noord Nederland zoeken wij een Riool Beheerder voor 36 uur per week. Als Riool Beheerder ben je verantwoordelijk voor een toekomstbestendig riool beheer. Hierbij zorgen klimaatveranderingen, zoals meer regenval in een korter tijdsbestek voor een extra belasting van het huidige riool. 


Je stelt beheers- en onderhoudsplannen op voor de korte en lange termijn. Je werkt samen met collega’s en externe partijen, zoals het waterschap, om de juiste informatie boven water te halen. Met deze gegevens stel je concrete en noodzakelijke acties voor waar anderen nog niet eerder aan hadden gedacht.


Verder vallen de volgende taken onder de verantwoordelijkheid van de Rioolbeheerder

  • je adviseert over onderhoudsplannen en informeert de organisatie en gemeenteraad over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden;
  • je stelt samen met inkoop aanbestedingsprocedures op voor rioleringsopdrachten;
  • je beantwoordt vragen van bewoners en collega’s over grondwater en riool gerelateerde zaken.


Als persoon ben je technisch onderlegd en communicatief vaardig. Jij weet jouw bevinden en advies duidelijk te verwoorden in zakelijke rapportages en het presenteren hiervan gaat jou gemakkelijk af!

Functie eisen

  • MBO/HBO opleiding richting civiele techniek of watermanagement
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als rioolbeheerder of vergelijkbare rol
  • Werkervaring bij een gemeente en het werken met GIS, is een pré

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAR-UWO CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loes Oldejans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loes Oldejans