Riool- en waterbeheerder

Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker
MEI 19
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
18.06.2020 103467964
Solliciteren

Over de functie

Als beheerder riool en water ga je diverse werkzaamheden uitvoeren! Je werkt aan beheerplannen, bestekken en werkomschrijvingen. Daarnaast ben je bezig met meldingen, directievoering en informatiebeheer.

Een en ander in nauwe samenwerking, maar ook ter begeleiding van, een collega riool- en waterbeheerder. Ook krijg je regelmatig te maken krijgen met de beleidsmatige kant van de werkzaamheden.


Je bent verantwoordelijk voor het opstellen of herijken van uitvoeringsplannen/beheerplannen. Daarnaast zet je opdrachten uit t.b.v. bestekken, werkomschrijvingen en inkoop. Als riool- en waterbeheerder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van klachten en meldingen en fungeer je als directievoerder bij opdrachten.

Functie eisen

  • HBO denk- en werkniveau
  • Ervaring op het gebied van water en riolering (voorkeur in een soortgelijke functie, binnen een gemeentelijke omgeving)
  • Communicatief en sociaal vaardig

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker