Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Over de functie

Voor een dynamische gemeente in Flevoland zoek ik een ervaren ‘projectmanager gebiedsontwikkeling’ voor een langdurige opdracht van 24 uur per week. Klik hier voor de volledige functieomschrijving!


De opgave voor jou…

De gemeente heeft de ambitie om actief in te zetten op het aantrekken van nieuwkomers. Naast de inzet op sociaal-economische factoren, is ook de inzet op een effectieve woonmarketing en gericht aanbod met kansen voor wat de gemeente onderscheidend maakt essentieel.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en begeleiden van de uitwerking van de kustvisie. Je krijgt eigen projecten die bijdragen aan verder ontwikkeling van grote infrastructuur vraagstukken zoals de toegangsweg naar de door te ontwikkelen woonwijk en het vliegveld.

Dit ga je samen doen met meerdere teams waar jouw mensen werkzaam zullen zijn. Immers doe je dit soort projecten niet alleen. Je bewaakt de voor jou in uitvoer zijnde projecten en rapporteert hierover richting bestuur en directie. Je weet en begrijpt dat jij als projectmanager een schakel bent tussen wat er buiten gebeurt en de bestuurlijke belangen. Je stemt af en geeft signalen door aan collega’s die verantwoordelijk zijn voor de totale programmering. Verder heb je kennis van aanbestedingstrajecten en kan jij een team goed motiveren, zodat jouw uitvoeringsprojecten binnen budget en tijd gerealiseerd worden.  

Wie ben jij…

Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waarin de samenleving, bestuurlijke en ambtelijke organisatie bij elkaar komen. Je gevoel voor verhoudingen is uitstekend, je bent in staat verbindingen aan te gaan en besluiten te nemen. Je bent naar buiten gericht en hebt gevoel voor commercie en marketing en bezit een grote dosis slagkracht, doorzettingsvermogen en creativiteit. Je schakelt met gemak tussen het strategisch, tactisch en operationeel niveau van de opgave en je netwerk.


Schakelen tussen beleid en uitvoering schuw je niet, waarbij je beide talen spreekt. Vertrouwen, leiderschap en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn kenmerkend voor je werkwijze. En uiteraard ben je als projectmanager resultaatgericht en omgevingsbewust.


De gemeente is op zoek naar de mens en manager die deze opgave aandurft en enthousiast wordt van het faciliteren en organiseren van het samenspel tussen de gemeentelijke organisatie en de maatschappij. Hierbij ben je kritisch over de eigen rol, wat we als gemeente doen en wat andere partijen doen.


Tenslotte ben je inspirator, gesprekspartner en criticus voor je collega projectmanagers en draag je bij aan het bouwen van het team.

Functie eisen

  • afgeronde relevante WO-opleiding;
  • minimaal 7 jaar ervaring in de gebiedsontwikkeling in de afgelopen 10 jaar;
  • kennis en ervaring met projectmanagement van projecten en gebiedsontwikkelingen op het gebied van ziekenhuizen en luchthaven;
  • minimaal 2 jaar werkervaring als projectmanager ruimtelijke ontwikkeling of vergelijkbaar in de afgelopen 3 jaar.


Vragen of opmerkingen? Bel mij op 06 830 814 52


De opdracht kan ook op ZZP-basis worden uitgevoerd.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Floris Evers

Floris Evers

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs