Projectmanager Civiel Stedelijke Infrastructuur

Over de functie

Als Projectmanager Civiel ben jij verantwoordelijk voor de uitwerking van infrastructurele projecten in de openbare ruimte. De opdrachten voor de infrastructurele projecten komen voort uit opgaven voor verkeer, opgaven voor onderhoud en reconstructie of opgaven voor herontwikkeling. Daarbij gaat het om zowel de bestaande infrastructuur als ook aanleg van nieuwe infrastructuur.


In jouw rol kun jij de infrastructurele projecten integraal en met een uitstekend gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen managen. Jouw opdrachtenportefeuille zijn onder andere projecten voor rioolreconstructie, herinrichting van wegen, bouw- en woonrijp maken, onderhoud en aanleg van civiele kunstwerken en cultuurtechnische projecten. Dit kunnen projecten zijn voor zowel  de bestaande infrastructuur als de aanleg van nieuwe infrastructuur. In een team met andere projectmanagers ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de portefeuille.


Als Projectmanager Civiel ben jij de kartrekker en ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het project, de aansturing van projectteamleden, de projectbeheersing en de voorbereiding van de (bestuurlijke)besluitvorming. In jouw leidinggevende rol kun jij projectteams en adviseurs (van multidisciplinair samengestelde projectteams) aansturen. Jij bent sterk in actief schakelen en kunt strategisch handelen. Samenwerken zie jij als middel om het juiste resultaat te behalen. Je werkt samen met derden aan de communicatiestrategie voor het project. Omdat jij verantwoordelijk bent voor het succes van het project, is het belangrijk dat jij beschikt over organiserend vermogen en ben jij onderhandelingsvaardig. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van projectplanningen en -budgetten, rapporteer jij periodiek over de voortgang van het proces en stel jij fasedocumenten en overige inhoudelijke en procesmatige documenten op.  

Functie eisen

Jij als Projectmanager Civiel bent zelfstandig en een natuurtalent in leiding geven. Jij weet in tijden van drukte als geen ander je hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Je bent een echte teamplayer. Jij kunt goed op situaties anticiperen en analyseren en weet problemen op te lossen. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen, ben jij communicatief sterk, accuraat en durf jij knopen door te hakken.


Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal HBO-opleiding Civiele Techniek of Cultuurtechniek
 • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als Projectmanager Civiel met stedelijke infrastructuur binnen een 70.000 plus gemeente.
 • Aantoonbare werkervaring met RAW-systematiek en UAV


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Professionals die bij Maandag® werken zijn gedreven, snel en heel positief. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. We willen alles uit ons werk halen en werkgeluk staat bij ons op nummer 1.


Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris
 • De mogelijkheid op een tijdelijk / vast dienstverband bij Maandag®
 • Reiskostenvergoeding, een leaseauto behoort tot de mogelijkheden
 • Vakantiedagen, vakantiegeld en pensioen horen ook bij de secundaire voorwaarden
 • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen bij de Academy via Maandag® om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sharon Buitenhuis

Sharon Buitenhuis

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs