Projectleider

Over de functie

Jij bent een Projectleider met ervaring in infrastructuur en gebiedsontwikkeling? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Projectleider voor 36 uur per week.

De opdrachten variëren van strategische vraagstukken in de planvorming tot en met de begeleiding van complexe uitvoeringsvraagstukken. Als projectleider ben je met name verantwoordelijk voor de optimale voorbereiding van de projecten en stuur je projectteams van wisselende samenstelling en grootte aan. Ook tijdens de uitvoering speel je een belangrijke rol. Je bent zowel in staat om inhoudelijk te sturen op en in de operationele technisch inhoud en inhoudelijke te sparren met jouw projectteamleden, als om op tactisch en strategisch niveau te schakelen met de integraal projectmanager en de opdrachtgever over de technische organisatie van de projectopgaven. De complexiteit van je werk zit soms in de techniek, soms in de drukke omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen en meestal in alle drie.

Je bent verantwoordelijk voor alle GROTICK-aspecten van de projecten en verzorgt hierover de communicatie naar de integraal projectleider n de opdrachtgever van het project(gebied). Je neemt als adviseur deel aan het ontwerpteam en projectteam met de opdrachtgever, beheerder, planner en ontwerper. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van de civieltechnische werkzaamheden waarvoor de planning wordt afgestemd met de ontwikkelaars/zelfbouwers, (bouw)aannemers en nutsbedrijven. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van jouw projectteam met daarin onder andere de werkvoorbereider, de projectbeheerser, de directievoerder en de toezichthouder. Naast je projectteam stuur je ook externe partijen aan voor het opstellen van engineering producten en stel je hiervoor, samen met de voornbereider, de uitvragen op. Daarnaast adviseer je de omgevingsmanager over de communicatie naar bewoners, zowel via participatietrajecten als schriftelijk. Je bent verantwoordelijk voor de afstemming met stakeholders, zoals verkeerscommissie, beheerders, vergunningverleners, ontwerpers etc.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de Civiele Techniek;
  • Motivatie;
  • Minimaal 4 jaar ervaring als civieltechnisch projectleider op het gebied van planvorming, voorbereiding en uitvoering van civieltechnische projecten in een grootstedelijke omgeving;
  • Minimaal 4 jaar ervaring met maaiveldinrichting, kabel- en leidingcoördinatie, infrastructuur, faseringen en gebiedsontwikkeling;
  • Minimaal 4 jaar ervaring in het aansturen van een projectteam en het onderhouden van contacten met opdrachtgevers, ontwerpers, nutsbedrijven, bouwende partijen, omgevingsmanagers, beheerders etc. en is in staat te schakelen tussen de soms tegenstrijdige belangen van deze stakeholders.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Sabine Kuijt

Sabine Kuijt

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs