Projectleider

Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker
MEI 08
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
07.06.2020 102587717
Solliciteren

Over de functie

Voor de afdeling Ruimte zijn wij op zoek naar 2 projectleiders! De afdeling Ruimte bestaat uit vijf teams: Dienstverlening, Inrichting, Ontwikkeling en twee teams Uitvoering. Het team Ontwikkeling is verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling/toekomstvisie in het ruimtelijk domein, het regisseren van klantvragen (bewoners, bedrijven, organisaties) en het leiden van integrale projecten. Binnen het team Ontwikkeling werken beleidsadviseurs, projectleiders en Wabo-regisseurs. Zij richten zich op de ontwikkeling van het ruimtelijk domein. Daarbij wordt zoveel als mogelijk al gewerkt volgens het gedachtegoed van de komende Omgevingswet.


Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het leiden en begeleiden van projecten op het gebied van woningbouwontwikkeling en maatschappelijke voorzieningen. Meer specifiek stuur je de projecten inhoudelijk, procesmatig en financieel. Je doet dit samen met interdisciplinair samengestelde projectteams. Daarnaast adviseer je jouw opdrachtgevers (college van B&W en afdelingshoofden). Je voert namens de gemeente gesprekken en onderhandelingen met projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en andere stakeholders.


De projectleider gaat zich bezig houden met verschillende ruimtelijke ontwikkelingen in Uden in verschillende fases. Het gaat voornamelijk om kleinere en middelgrote woningbouwprojecten, waarbij de gemeente soms zelf in de lead is, maar ook projecten waarbij de gemeente een meer faciliterende rol heeft.  Voorbeelden zijn woningbouwplannen in Uden-Noord, herontwikkeling van de woonwijk de Bogerd en herontwikkeling van het gebied van het voormalige politie bureau en brandweerkazerne.

Functie eisen

  • Afgeronde WO- of HBO opleiding (aantoonbaar document)
  • Tenminste 3 jaar werkervaring op het gebied van project- en procesmanagement in ruimtelijke projecten (binnen de overheid)
  • Beschikt over aantoonbare relevante ervaring met het omgaan en onderhandelen met diverse marktpartijen
  • Aantoonbaar ervaring met burgerparticipatie projecten


Gespreksplanning: 26 mei tussen 10.30 en 14.00 uur

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker