Projectleider jaarprogramma openbare ruimte

Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker
MEI 18
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
17.06.2020 103390311
Solliciteren

Over de functie

Binnen de taakvelden wegen, riolering/water, groen, verkeer, openbare verlichting, afval en civiele kunstwerken is er behoefte aan het behalen van resultaten. Zoals: het creëren van (financieel) overzicht, integrale afstemming en een Jaarprogramma Openbare Ruimte (JOR) die aansluit bij de actuele staat van onderhoud en de beschikbaar gestelde middelen voor beheer en onderhoud en ook daadwerkelijk uitvoerbaar is. Hiervoor zijn een aantal vastgestelde beleids- en beheerplannen leidend.

 

Niet altijd zijn de strategieën en de beleidsplannen vertaald in concrete meerjarige beheersplannen en uitvoeringsplannen. De individuele beheerplannen zijn nog niet goed vertaald naar een jaarplanning, waarin de integrale afstemming en uitvoering geborgd is. Vervolgens is er onduidelijkheid over de staat van onderhoud en over de (meerjarige) financiële middelen die nodig zijn om het onderhoud op een adequaat niveau te houden. Daarnaast komen projecten moeizaam van de grond waardoor de beschikbare financiële middelen niet of veel later dan gepland uitgegeven worden. De financiële stromen zijn onvoldoende inzichtelijk en een integrale (financiële) projectadministratie ontbreekt. Ook hierin worden op dit moment stapjes gezet.


Het ontbreekt ook aan een goed communicatief document voor intern gebruik, bestuur, burgers en bedrijven. Integraal werken vraagt ook nog iets van houding en gedrag. De collega’s moeten elkaar proactief op gaan zoeken en de behoefte krijgen om met de andere disciplines af te stemmen. De projectmanager is de informant richting LG en coördinatoren.

Functie eisen

  • Minimaal HBO-diploma
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Ruime kennis van financiën en de werkgebieden van openbaar gebied
  • Aantoonbare ervaring met opdrachten bij vergelijkbare gemeenten

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Naomi van den Akker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Naomi van den Akker