Projectleider Groot Onderhoud

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Overijssel zoeken wij een Projectleider Groot Onderhoud die een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de projecten aan provinciale wegen. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de civieltechnische voorbereiding van projecten en treed jij op als directievoerder tijdens de uitvoering van deze projecten. De opdrachtgever heeft een groot portfolio met allerlei verschillende projecten. In overleg met de andere projectleiders zal een verdeling van de projecten worden gemaakt, waarbij iedereen zoveel mogelijk in zijn/haar kracht wordt gezet. Als Projectleider Groot Onderhoud kan jij zowel goed zelfstandig als in teamverband werken, durf jij buiten de gangbare paden te treden en stel jij je proactief op.

 • Jij bent integraal verantwoordelijk voor een doelgerichte en doelmatige uitvoering van de aan jou toevertrouwde projecten;
 • Jij bewaakt het proces en de financiële kaders, voert overleg en onderhoudt contacten met opdrachtnemers en met/bij de projecten betrokken teams, eenheden en overige instellingen en organisaties alsmede het verzorgen van de inspraak/informatie van belanghebbenden;
 • Jij draagt zorg voor de voorbereiding van civieltechnische projecten;
 • Jij treedt op als directievoerder tijdens de uitvoering van jouw projecten;
 • Jij bent verantwoordelijk voor het aansturen van de voor de duur van de projecten toegewezen eigen en ingehuurde (project)medewerkers;
 • Jij legt inhoudelijk verantwoording af aan de programmamanager door middel van een maandelijkse projectvoortgangsrapportage.

De Projectleider Groot Onderhoud is verantwoordelijk om de door hem/haar toegewezen projecten uit te voeren, binnen de gestelde kaders. Het betreft een aantal Groot Onderhoud projecten uit het instandhoudingsprogramma wegen. De projecten moeten worden voorbereid en gerealiseerd, de onderzoeken uitgezet en de contracten/bestekken (extern) opgesteld.

Functie eisen

Onze ideale kandidaat beschikt over onderstaande eisen. Voldoe je niet helemaal, maar denk je wel geschikt te zijn voor deze functie? Dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren.

 • Jij beschikt aantoonbaar over tenminste een afgeronde opleiding (hbo) op het gebied van Civiele Techniek, Bouwkunde en/of Watermanagement;
 • Jij beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar werkervaring als Projectleider van civiel en cultuurtechnische projecten bij een overheidsorganisatie, opgedaan in de afgelopen 10 jaar;
 • Jij beschikt over aantoonbare kennis en werkervaring met RAW-systematiek;
 • Jij beschikt over een zelfstandige houding en goede communicatieve vaardigheden om zowel de inwoners als het college te woord te kunnen staan.

Over het bedrijf

Deze functie valt binnen het team Assetmanagement en Bodemsanering van onze opdrachtgever. Dit team is verantwoordelijk voor de instandhouding van de provinciale infrastructuur (dagelijks- en groot onderhoud) en voor het uitvoeren van bodem- en asbestbodemsaneringen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Keran Leertouwer

Keran Leertouwer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs