Zoeken

Civiele techniek
filters wissen
102

projectleider civiele techniek vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures projectleider civiele techniek

Vacatures projectleider civiele techniek vind je online bij Maandag®. In deze rol houd je je bezig met de coördinatie, engineering en uitvoering van projecten bij de gemeente. We zoeken voor deze functie iemand die brede kennis heeft op het gebied van civiele techniek, die werkervaring heeft als projectleider civiel bij een adviesbureau of gemeente. Iets voor jou? Bekijk snel de laatste vacatures voor projectleider civiel. 

Ben jij op zoek naar vacatures projectleider civiele techniek, dan zit je bij Maandag® goed. We zijn op zoek naar professionals met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die hun steentje willen bijdragen aan een toekomstbestendige gemeente. Je bent verantwoordelijk voor een grote diversiteit aan projecten onder andere op het gebied van wegen en riolering. In deze functie geef je leiding aan de projectgroep die verantwoordelijk is voor de realisatie van civieltechnische projecten. Goede communicatie is belangrijk want je schakelt met opdrachtgevers, werkvoorbereiders en toezichthouders. Uiteraard houd je het budget, de kwaliteit en planning goed in de gaten en stuur je bij waar nodig. Beschik jij over een afgeronde hbo-opleiding (civiele techniek, cultuurtechniek, grond-weg-waterbouwkunde) en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct.