Projectleider Civiel

Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen
JUN 24
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
24.07.2020 100265418
Solliciteren

Over de functie

Bij Maandag® zijn we altijd op zoek naar projectleiders civiel die het leuk vinden om op projectbasis te werken bij verschillende overheidsinstellingen. Als Projectleider Civiel ben jij het aanspreekpunt bij de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van Grijze (civiele) projecten.


Voor verschillende gemeentes in de regio Noord-Brabant zijn wij op zoek naar naar een ervaren Projectleider Civiel. Hierbij ben jij het aanspreekpunt bij ontwikkel, beheer- en onderhoudsprojecten, vanaf de fase initiatief t/m overdracht aan beheerder. Werkzaamheden zullen onder andere zijn:

  • Gecontroleerd starten van een project op basis van een projectplan 
  • Leiding geven aan het projectteam in de ontwerp; voorbereidings- en uitvoeringsfase
  • Verantwoordelijk voor sturing op de gemaakte afspraken mbt de aspecten tijd, geld, kwaliteit, informatie, risico’s, organisatie, beheeraspecten en communicatie;
  • Verzorgen van de aanbesteding en gunning
  • Voeren van directievoering inclusief afhandeling meer- en minderwerk
  • Regulier overleg met opdrachtgever over voortgang van het project

Daarnaast ben je ook bezig met het verzorgen van technische en financiële adviezen en rapportages. Denk hierbij aan het behoordelen van contracten, opstellen projectenplanning en controleren van RAW bestekken en UAV-gc contracten. 

Functie eisen

Wat zoeken wij in jou?

  • Afgeronde opleiding HBO Civiele Techniek of Van Hall/Larenstein (civiele) techniek.
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring met het werken als projectleider bij een gemeente
  • Minimaal 5 jaar ervaring met RAW systematiek
  • Een omgevingsbewuste instelling

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de CAO CAR UWO, een reisvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op de Maandag® Academy. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen en om jouw netwerk te vergroten.


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. De professionals van Maandag® zijn ambitieus, hebben kennis van zaken en hebben passie voor hun werk. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Dan bieden wij jou volop mogelijkheden om te doen waar jij goed in bent. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik graag met jou in contact!

 

T: 06-30468282

E: anne.geenen@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Geenen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Geenen