Projectleider Civiel (Infra & Groen)

Over de functie

Als Projectleider civiel lever jij de technische input voor het opstellen van de opdrachten en vraagspecificaties voor vast en variabel onderhoud. Voor de realisatie van aanlegprojecten tot assetmanagement, geef jij technisch advies. Je beoordeelt verbetervoorstellen en met jouw analytische vaardigheden neem je actief deel aan verbeterprocessen.Je bent als Projectleider Civiel onderdeel van een team met diverse specialisten. Het civiel aandachtsgebied richt zich op wegverhardingen, markeringen, geluidsvoorzieningen en groenvoorzieningen. Hieronder vallen onder andere bermen en sloten maar ook riolering en putten. Voor het team lever jij de technische inhoud, waar de senior medewerkers binnen het team zorgen voor de methode en de samenhang. Jij fungeert als sparringpartners voor de senior medewerkers en vanuit jouw kennis weet jij alle risico’s in kaart te brengen.


Je bent een analytisch en maakt gebruikt van verschillende methodieken zoals FMECA en RCM. In de praktijk heb je ervaring met SE, RAMS en LCC. Door goed te plannen en te organiseren weet jij verder te kijken dan je eigen verantwoordlijkheden en vakgebied. Je staat stevig in je schoenen en met jouw flinke dosis overtuigingskracht weet jij anderen mee te krijgen richting het beoogde resultaat.


Zelfstandig werken doe je graag, maar je kunt ook goede contacten leggen met interne en externe partijen. En je weet als geen ander dat uit heldere afspraken en een goede afstemming betere resultaten komen.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding civiele techniek
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in het aandachtsgebied civiele techniek
  • Kennis van relevante wet-en regelgeving
  • Ervaring met SE, RAMS, LCC in de praktijk is een pré
  • Gemeentelijke ervaring is een pré


Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAR-UWO CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.


Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager.


Jij combineert graag zekerheid met afwisseling. Je bent gedreven en gaat graag een nieuwe uitdaging aan. Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Loes Oldejans

Loes Oldejans

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs