Project Ingenieur

Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt
MEI 18
Noord-Holland Tijdelijk HBO
21.06.2020 103407607
Solliciteren

Over de functie

Heb jij ervaring met system engineering? Dan ben jij de Project Ingenieur die ik zoek!


Voor een opdrachtgever in de regio Amsterdam zijn we op zoek naar een Project Ingenieur voor 36 uur per week.


De werkzaamheden voor de projectengineer zijn tweeledig.

Er dient een programma van eisen opgesteld te worden, zodat eenvoudig en overzichtelijk het eisenpakket van de gemeente richting ingenieursbureaus en aannemers gecommuniceerd kan worden. 

De bestaande eisen worden gestructureerd conform system engineering, wat inhoudt dat zowel functioneel als technische de eisen worden vastgelegd (incl. de relatie tussen de functionele en technische eisen). Nadat het programma van eisen gereed is, dient deze geschikt te zijn om in het programma Relatics (een eisenbeheerpakket) overgezet te kunnen worden.

Het proces dat doorlopen moet worden om te komen tot een PvE heet 'reversed engineering'. Dit betekent dat vanuit de bestaande technische eisen de functionele eisen geformuleerd dienen te worden.

Schrijven van diverse nadere overeenkomsten voor beweegbare bruggen ter overbrugging van de periode tot er een raamovereenkomst Ing. diensten is afgesloten. De op te stellen nadere overeenkomsten worden uitgevoerd binnen de af te sluiten raamovereenkomst groot onderhoud.

Functie eisen

  • Minimaal over een hbo niveau en een afgeronde HBO opleiding.
  • Aantoonbare kennis van UAV-GC  en system engineering.
  • Ervaring met het zelfstandig opstellen van de klanteis specificaties elektrotechniek en civiel.
  • Ervaring met het definiëren van systeemeis specificaties.
  • Ervaring IPM-rollen bij provincies en grote gemeentes. Heeft rollen ingevuld als contractmanager en/of projectmanager.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt