Professional Civiel

Marijse Kassies
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marijse Kassies
JUN 19
Zuid-Holland Permanent HBO
19.07.2020 100288220
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een doorgewinterde civiele professional of sta jij juist aan het begin van je carrière? In beide gevallen kom ik graag met jou in contact om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!


Voor de regio Zuid-Holland kom ik graag in contact met professionals die een afgeronde HBO opleiding civiele techniek hebben en ervaring hebben opgedaan binnen de gemeente in een civiele functie. Hierbij kun je denken aan functies als werkvoorbereider, projectleider, toezichthouder, tekenaar, calculator en uitvoerder. 


Vanuit Maandag® bieden wij jou de kans om vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® een kijkje te nemen in verschillende keukens. Dit biedt jou de mogelijkheid om ervaring op te doen en jouw netwerk uit te breiden.


Ben jij nieuwsgierig van aard en leergierig ingesteld? Mooi! Jouw ontwikkeling staat namelijk bij ons voorop. Daarom bieden wij jou als professional persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke workshops. De Maandag® Academy biedt je volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Functie eisen

  • Een relevante afgeronde opleiding (civiele techniek)
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving

Over het bedrijf

Wat bieden wij:

  • Een dienstverband bij Maandag®
  • Reiskostenvergoeding woon- werkverkeer van € 0,19 per km
  • De kans om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen binnen ons uitgebreide netwerk


De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent.


Wil je meer informatie of gewoon eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Ik hoor graag van je!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Marijse Kassies
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marijse Kassies