Landschapsontwerper

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Noord Nederland zoeken wij een fulltime Landschapsontwerper. Je werkt proactief, weet wat de klant wil en verzorgt de creatieve uitwerking. De ene keer maak je een onderzoekend ontwerp of een schetsmatig visiedocument, de andere keer is het een concreet inrichtingsplan tot en met de materialisatie en uitvoeringsplannen.

Jij bent sturend in het ontwerpproces en visievorming, samen met de het team vertaal je de klantvraag naar de beste oplossing voor de private of publieke buitenruimtes. Je kunt goed zelfstandig werken en bent sterk in het initiëren en behouden van contact met de klant. Waarbij jij de klantvraag weet te vertalen naar een daadwerkelijk ontwerp. Vanaf het begin tot einde, hou je scherp het gehele proces in de gaten. Je gaat in iedere ontwerpopgave voor kwaliteit, creativiteit en de implementatie van nieuwe, onderscheidende ideeën, waarbij je zowel de klant als de eigen organisatie weet te overtuigen.

Als persoon heb je een proactieve werkhouding, heb je gevoel voor ruimtelijke inpassing en kwaliteit. Je weet je goed zowel mondeling als schriftelijk uit te drukken.

Functie eisen

  • Afgeronde Hbo-/wo-opleiding, bij voorkeur geregistreerd Landschapsarchitect
  • Een aantal jaren relevante werkervaring
  • Beschikbaar voor 36-40 uur per week

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Jij combineert graag zekerheid met afwisseling. Je bent gedreven en gaat graag een nieuwe uitdaging aan. Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Loes Oldejans

Loes Oldejans

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs