Junior Werkvoorbereider Civiel

Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs
JUL 02
Noord-Holland Permanent MBO
01.08.2020 101883009
Solliciteren

Over de functie

‘’Junior Werkvoorbereider Civiel’’= ‘’Een Pietje Precies (= is buitengewoon precies en zeer nauwkeurig)’’


Jij bent als junior werkvoorbereider samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid van civieltechnische projecten. Hierin verg jij je over de bestekken, de werkomschrijvingen, de tekeningen en de calculaties. Met jouw expertise in de civiele techniek, biedt jij ondersteuning in de voorbereidende en uitvoerende fase van het project. Hierin werk je nauw samen met de projectleiders, toezichthouders en directievoerders die bij jouw projecten betrokken zijn.


Jij durft als junior werkvoorbereider civiel belangrijke besluiten te nemen en bent stressbestendig. Van nature ben jij pietje precies en werk je ten alle tijden zeer nauwkeurig. 

Functie eisen

  • MBO/HBO Civiele Techniek (afgerond)
  • Ervaring als werkvoorbereider civiele techniek is een pre
  • Ervaring met AutoCad en/of Microstation

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs