Junior Verkeerskundig Ontwerper

Over de functie

Er komt nogal wat bij kijken om een grote stad als een G-4 gemeente mobiel en bereikbaar te houden. Er gebeurt namelijk altijd wel iets dat gevolgen heeft voor de doorstroming van het verkeer – variërend van een nieuwe verkeersdrempel tot een compleet nieuwe woonwijk. Jij voorziet dat. Als junior adviseur verkeersontwerp houd je je bezig met de verkeerskundige aspecten van inrichtingsplannen bij gebiedsontwikkeling, maar ook met kleinere verkeerskundige vraagstukken, zoals het maken van een bordenplan of het beantwoorden van een klacht (incl. schouw ter plaatse). Je doet onderzoek en maakt analyses, waardoor de consequenties van keuzes zichtbaar worden, bijvoorbeeld in schetsen of in een technische tekening. Op basis van jouw verkeerskundige adviezen worden bij grote én kleine projecten de juiste infrastructuurkeuzes gemaakt. Kleine opdrachten doe je helemaal zelf; bij grote projecten werk je samen met collega-verkeerskundigen. De stad in beweging houden: dat is jouw ambitie.

Dit is een leerzame functie waarin je jezelf flink kunt ontwikkelen. Je zult bij ons veel leren over mobiliteitsvraagstukken in de context van een grote stad. We investeren in jouw ontwikkeling door coaching en begeleiding van collega-verkeerskundigen. En afhankelijk van je kennis en ervaring bieden we je opleidingsmogelijkheden aan. Als het na een jaar van beide kanten bevalt, hebben wij de mogelijkheid om jou een aanstelling aan te bieden. 

Functie eisen

Jouw profiel

Er zijn veel partijen betrokken bij verkeerskundige vragen en soms is er sprake van tegengestelde belangen. Daarom breng jij zowel gevoel voor je omgeving mee, als het vermogen om samen te werken. Tegelijk kun je prima zelfstandig werken en je weet je werk goed te plannen. Je zoekt naar oplossingen en deze mogen soms best out-of-the-box zijn, al verlies je het draagvlak nooit uit het oog.

 


Eisen

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding verkeerskunde
 • Technische tekenvaardigheden om schetsmatig ontwerpend onderzoek te doen


Wensen

 • Een afgeronde opleiding Verkeerskunde, Ruimtelijke Ontwikkeling, Planologie, Bouwkunde, Civiele Techniek of Stedenbouw
 • Ervaring met handmatig schetsen van verkeerskundige situaties
 • Werkervaring met verkeerskundige of planologische onderwerpen
 • Ervaring met zowel mondeling, schriftelijk als visueel presenteren van gemaakte analyses en schetsontwerpen
 • Kennis over 2D tekenen en ontwerpen in Autocad

Over het bedrijf

De professionals van Maandag® houden van hun werk en van werken. Hebben kennis van zaken en beschikken over een flinke portie ambitie. Ze kunnen individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor hun rekening nemen. Ben jij zo’n professional en klaar voor een nieuwe maandag? Wij hebben volop mogelijkheden voor je om te doen waar je goed in bent. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Linda Rademaker

Linda Rademaker

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs