Junior Technisch Manager

Over de functie

Een van de specifieke uitdagingen voor het waterschap is het verbeteren van de waterveiligheid. Veel dijken in Noord- en Midden – Limburg, die in 1996 als nooddijk zijn aangelegd, zijn te laag of niet sterk genoeg om de mensen en bedrijven erachter te beschermen. Ook zijn ze niet berekend op de grotere hoeveelheden water die de Maas moet gaan afvoeren. Het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) van Waterschap Limburg heeft tot doel de waterveiligheid in de noordelijke Maasvallei te verbeteren. Daartoe worden in het kader van het landelijke Hoogwaterbeschermingsprogramma op 15 locaties dijkversterkingen voorbereid. Waterschap Limburg werkt samen met publieke en private partijen aan deze opgaven. Het gaat om een omvangrijk programma dat is georganiseerd volgens het IPM model (Integraal Projectmanagement Model) en waarbij intensief contact met de omgeving plaatsvindt.


Het HWBP van Waterschap Limburg staat voor een grote opgave. Het verbeteren van de waterveiligheid maakt een groot aantal (uitvoerings)projecten noodzakelijk. We werken daarbij volgens de principes van Integraal Projectmanagement Model (IPM). Om het programma HWBP en de uitvoeringsorganisatie van het waterschap te versterken, zoeken wij een technisch manager met kennis en ervaring op het gebied van planvoorbereiding en uitvoering. Heb jij een civieltechnische achtergrond en daarbij relevante projectleiderservaring? Dan zoeken wij jou.


Starters met een civieltechnische achtergrond en interesse om zich te ontwikkelen in projectmanagement door middel van een meester-gezel-constructie nodigen wij uit om te solliciteren!


📞 06 83 02 45 08

📩 lisa.beurskens@maandag.nl

Functie eisen

 • Minimaal een WO of HBO werk- en denkniveau in een van de vakgebieden van de grond-, weg en waterbouw (civiele techniek);
 • Bij voorkeur 3 jaar relevante werkervaring;
 • Projectleiderservaring is een pré;
 • Omgevingsbewustzijn;
 • Communicatieve vaardigheden; je bent een netwerker;
 • Creativiteit en innovatief vermogen; je weet onorthodoxe wegen te bewandelen om tot realisatie te komen;
 • Een hands-on-mentaliteit; je bent resultaatgericht.

Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lisa Beurskens

Lisa Beurskens

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs