Junior Projectleider

Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers
MRT 03
Flevoland Vast HBO
02.04.2020 100290724
Solliciteren

Over de functie

Programma

In het kader van de landelijke vervangingsopgave van 40.000 bruggen ondernemen de provincie en gemeente, in samenwerking met marktpartijen en kennis- en onderwijsinstellingen allerlei projecten op het gebied van innovatieve en circulaire bruggenbouw. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van het Floriadeterrein en worden samenwerkingen aangegaan binnen Flevoland en daarbuiten. De zogenoemde Bruggencampus: een praktijkgerichte werk- en leeromgeving voor innovaties in bruggenbouw; een omgeving die kennisuitwisseling in de praktijk in Flevoland bevordert en bijdraagt aan de nationale opgave.


Wat ga je doen

Als junior projectleider werk je samen met collega’s van de provincie en de gemeente aan het maken en uitvoeren van een programmering voor de Bruggencampus. Je legt verbinding met en geeft invulling aan het verbinden van opdrachtgevers -en nemers, kennisinstellingen, doeners en vernieuwers op het gebied van bruggen, innovatie en circulaire economie en met de Bruggencampus. Het doel is via programmering impact te hebben op de uitdaging van de Bruggencampus: de relevante partijen (zowel aan kant van de opdrachtgevers als aan kant van de opdrachtnemers en toeleveranciers) en mensen binnen die organisaties stappen vooruit te laten zetten om anders te werken, gebruik makend van nieuwe samenwerkingsvormen, hulpmiddelen (o.a. dataomgeving) en verdienmodellen bij de ontwikkeling en realisatie van kunstwerken als onderdeel van integrale gebiedsontwikkeling. Je maakt onderdeel uit van het verantwoordelijke “bruggenteam” dat stuurt op deze transitie qua filosofie, concept en periferie. De programmering dient dat te vertalen in leerdoelen, programmering in meest brede zin en evenementen/bijeenkomsten/workshops.


Je draagt bij aan de strategische ontwikkeling en positionering van de Bruggencampus en het ophalen en uitdragen van kennis door middel van samenwerking in de komende jaren richting de Floriade in 2022. Daarbij ontwikkel je een planning/evenementenkalender en organiseer je ook inhoud voor evenementen zoals een congres of symposium.

Functie eisen

  • afgeronde hbo-opleiding binnen het fysieke domein;
  • 3 jaar werkervaring met het voorbereiden, uitvoeren en resultaatgericht leiden van uitvoeringsprojecten binnen complexe multidisciplinaire programma’s bij de overheid;
  • 3 jaar werkervaring op het terrein van programmering van innovatietrajecten en circulaire economie in de afgelopen 5 jaar;
  • ervaring met het ontwikkelen van een meerjarenplanning;
  • 3 jaar werkervaring met het organiseren van evenementen zoals symposia of congressen in de afgelopen 5 jaar;
  • kennis van en/of werkervaring met het werken met overheden, het bedrijfsleven (bouw- en aannemers) en onderwijsinstellingen.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo hebben wij onze eigen Maandag® Academy, die door het hele land allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Floris Evers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Floris Evers