Junior Civiel Werkvoorbereider

David Salomons
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
David Salomons
JUN 17
Zeeland Permanent HBO
17.07.2020 100258428
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een starter in de civiele techniek en wil je aan de slag met mooie projecten? Klik dan hier!


Jij hebt recent je opleiding Civiele Techniek afgerond en je wilt aan de slag in jouw werkveld. Daar komt Maandag® om de hoek kijken! Wij helpen je graag bij de start van je loopbaan.


Samen oriënteren we op een functie als junior civiel werkvoorbereider bij een van onze opdrachtgevers in de regio West-Brabant of de provincie Zeeland. Als junior civiel werkvoorbereider biedt jij met jouw vernieuwende blik op de civiele techniek ondersteuning in de voorbereidende en uitvoerende fase van een project. Jij draagt als junior civiel werkvoorbereider mede zorg voor het bestek, de werkomschrijvingen, de tekeningen en de calculaties.


Ook ga je als junior civiel werkvoorbereider in gesprek met belanghebbende over de planning, het budget, de kwaliteit en de veiligheid. Communicatief ben je dan ook sterk. Jij weet vanuit jouw kennis en expertise andere mee te krijgen in je plan.


Uiteraard word je niet zomaar in het diepe gegooid. Vanuit Maandag® bieden wij jou verschillende cursussen en trainingen aan, waardoor jij jezelf kan ontwikkelen en kan groeien in jouw vakgebied. Tevens heb je de mogelijkheid om vanuit Maandag® de loopbaan begeleiding die jij nodig hebt te krijgen, zodat jij jouw carrière een flinke boost te geven!


Klinkt bovenstaande omschrijving interessant? Neem dan contact met mij op!

T: 06 51 02 93 17

M: David.salomons@maandag.nl

Functie eisen

·      Je hebt een afgeronde HBO Civiele Techniek opleiding;

·      Tussen de 0 en 3 jaar ervaring;

·      Leergierig en werkt graag aan je eigen ontwikkeling;

·      Je bent communicatief vaardig.


Wat bieden wij:

·      Toegang tot persoonlijke en professionele ontwikkeling via de Maandag® Academy;

·      Loopbaanbegeleiding, zodat jij jouw carrière een boost kan geven;

·      Een goed arbeidsvoorwaardenpakket en marktconform salaris;

·      Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

 

De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag.

 

Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Wij bij Maandag® willen onze professionals daarin zo goed mogelijk ondersteunen. Wil jij meer weten over wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op via 06 51 02 93 17 of david.salomons@maandag.nl!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
David Salomons
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
David Salomons