Interim Teamleider IGG

Over de functie

Voor een leuke gemeente in het Noorden van Overijssel ben ik opzoek naar een enthousiaste Interim Teamleider voor de afdeling Infrastructuur, Gebouwen en Gronden. Beschik jij over leiderschap skills, heb je kennis van de branche en wil jij graag jouw team inspireren? Lees dan snel verder!

Als Teamleider Gebouwen en Gronden heb jij een voorbeeld functie voor jouw medewerkers. Jij bent verantwoordelijk voor te prestaties en (individuele) ontwikkeling van jouw team en zorgt dat het team een waardevolle bijdrage levert aan de resultaten van de organisatie. Jij heb affiniteit en kennis van het vakgebied en daardoor begrijp je waar het over gaat en weet je de juiste vragen te stellen. Je stuurt zowel mens- als procesgericht en zorgt hierbij voor een goede afstemming met andere teams en andere domeinen. Jij zorgt er voor dat het team in control is op de inzet van financiële middelen (planning en control cyclus).

In deze functie help je bijvoorbeeld organisatie breed mee aan de ontwikkelingen en bevorder je integriteit, heb je oog voor de bestuurlijke prioriteiten en de haalbaarheid binnen de organisatie en ondersteun je de beleidsmedewerkers om de taakstellende doelstelling uit de begroting uit te voeren en te rapporteren. Daarnaast toon je natuurlijk leiderschap door te stimuleren, inspireren en te ondersteunen en ben jij een echte people manager. Je geeft aandacht, zowel aan het team als individueel en bent op de hoogte van wat er speelt. Jij weet te stimuleren en enthousiasmeren. 

Functie eisen

  • Je hebt een minimale afgeronde Hbo-opleiding
  • Je hebt ervaring als manager in een politieke context
  • Je bent zowel proces- als mensgericht

Over het bedrijf

Met meer dan 3000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij maandag als een fris en nieuw begin. Wil jij flexibele zekerheid met een (vast) dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in diverse keukens wil kijken daarvoor gebruik wilt maken van ons netwerk? Ik bekijk graag met jou de mogelijkheden die Maandag® jou te bieden heeft aan de hand van jouw ambitie en drijfveren. Ben jij klaar voor een nieuwe maandag?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Anne-Roos Siebert

Anne-Roos Siebert

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs