Installatietechnisch Projectleider

Over de functie

De gemeente waar jij voor gaat werken heeft een uitdagend jaar in het vooruitzicht. Binnen het team Infrastructuur, Gebouwen en Gronden (IGG) zijn ze op zoek naar een Installatietechnisch Projectleider, ga jij deze functie invullen?

Je gaat projectmatig te werk. Samen met dit team ga je je richten op de inrichting en onderhoud van de buitenruimte maar ook het beheer en onderhoud van gemeentelijke gebouwen. Als Installatietechnisch Projectleider help jij mee in de voorbereiding, de planning en uitvoering van technisch onderhoud- en renovatieprojecten aan gemeentelijk vastgoed. Daarnaast werk je ook projectmatig samen met andere afdelingen, bijvoorbeeld op het gebied van centrumontwikkeling. Door het belang van de inwoners niet uit het oog te verliezen en je blik naar buiten te richten zorgt voor verbinding tussen ontwikkeling en omgeving.

Jouw takenpakket bestaat onder ander uit het opstellen van werkomschrijvingen en directiebegrotingen voor projecten, het in afstemming met opdrachtgever opstellen van projectplannen, het (laten) opstellen van bestekken, overeenkomsten en projectplannen en het in kaart (laten) brengen van projectrisico’s en identificeren van mogelijke tegenmaatregelen. Daarnaast geef je leiding aan medewerkers van de projectorganisatie, neem je contact op met aannemers en installateurs en stam je af met alle belanghebbende partijen. Jij hebt goeie communicatieve- en sociale vaardigheden, hebt overtuigingskracht en kunt kan jouw ideeën en opvattingen goed uitdragen en verdedigen op verschillende niveaus. 

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding op Hbo-niveau (Werktuigbouwkunde), bij voorkeur in combinatie met Electrotechniek
  • Ervaring in een functie als Projectleider
  • Ervaring met realisatieprojecten en de voorbereiding hiervan
  • Ervaring met risicogerichte projectbeheersing en kennis van regelgeving omtrent installaties/apparaten, veilig werken en milieu
  • Jij hebt een helicopterview, bent resultaatgericht, daadkrachtig en gaat zelfstandig te werk


Over het bedrijf

Met meer dan 3000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij maandag als een fris en nieuw begin. Wil jij flexibele zekerheid met een (vast) dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in diverse keukens wil kijken daarvoor gebruik wilt maken van ons netwerk? Ik bekijk graag met jou de mogelijkheden die Maandag® jou te bieden heeft aan de hand van jouw ambitie en drijfveren. Ben jij klaar voor een nieuwe maandag?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Anne-Roos Siebert

Anne-Roos Siebert

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs