Directievoerder Civiele Techniek

Over de functie

Kennis van en affiniteit met Civiele Techniek, een natuurlijke leider en iemand die rekening houdt met diverse belangen. Dan zit de rol van Directievoerder als gegoten. 

In jouw functie ben jij eindverantwoordelijke voor het gehele project. Hierin ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en de aannemer. Waar nodig stuur jij deze aannemer ook aan. Als Directievoerder ben jij onderdeel van een projectteam van een integraal project, waarbij je in de verschillende fasen een rol speelt. Tijdens de voorbereidingsfase adviseer je bij het opstellen van de contractdocumenten (bestek en bestektekeningen). Vervolgens ben je in de uitvoeringsfase verantwoordelijk voor het toetsen van de verschillende aspecten die door de opdrachtnemer worden uitgevoerd. 

Verder ben je tijdens de uitvoeringsfase aanspreekpunt voor de omgeving, onder andere bewoners en bedrijven. Dit alles doe je in samenwerking met de toezichthouder, waarbij je verantwoording aflegt aan de projectleider. 

In jouw rol:

 • Stel je weekrapporten, voortgangsrapportages, termijnstaten en bouwverslagen op een onderhoudt deze;
 • Lever je een actieve, signalerende en inhoudelijk bijdrage. Zowel aan de voorbereidings- als in de uitvoeringsfase van het project;
 • Ben jij tijdens de uitvoeringsfase verantwoordelijk voor het bewaken van de realisatie van het werk binnen de gestelde doelstellingen en signaleert tijdig risico’s aan de projectleider. 

Binnen de functie van Directievoerder is er geen tekort aan diversiteit. Jij controleert, stuurt aan en werkt samen met diverse partijen binnen de projecten. Kenmerkende eigenschappen zijn jouw vakkundigheid, jij bent in staat adequaat te anticiperen en reageren, je bent kwaliteits- en resultaatgericht. Jouw werkomgeving is dynamisch en uitdagend met bevlogen en enthousiaste collega’s. Binnen de opdrachtgever wordt opleiding en ontwikkeling gestimuleerd. 

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding Civiele Techniek (MBO/HBO);
 • Kennis van en ervaring met de RAW-systematiek;
 • Affiniteit met het werken met beheersystemen.

Hier stellen wij iets tegenover. Een dienstverband bij Maandag® staat voor zekerheid, op een flexibele manier. Diversiteit in opdrachten, ingericht naar jouw behoeften. En daarnaast:

 • Een salaris conform de CAO Gemeenten. Naar aanleiding van opleidingsniveau en relevante ervaring word jij ingeschaald;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per gereden kilometer: een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse soorten van verlof horen ook bij de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Niet te vergeten: samen met onze Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden. Samen met jouw Recruiter en Accountmanager kun je hierover in gesprek, wat bij jouw wensen en behoeften aansluit. 

Over het bedrijf

Met meer dan 3000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wil jij flexibele zekerheid met een (vast) dienstverband of ben jij een ZZP’er die graag in diverse keukens wil kijken en tegelijkertijd gebruik te maken van ons netwerk? Ik spar graag over de mogelijkheden met je om een zo goed mogelijke match te kunnen maken. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Quinty Gulinck

Quinty Gulinck

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs