Directievoerder Civiele Techniek

Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs
JUN 11
Noord-Holland Permanent MBO
11.07.2020 102867247
Solliciteren

Over de functie

‘’De belangrijkste taak van leiders is het motiveren van anderen om plannen te realiseren’’


Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Directievoerder Cyclisch Onderhoud. Als Directievoerder Cyclisch Onderhoud verzorg jij de grotere cyclisch onderhoud contracten (op groen). Jij bent verantwoordelijk voor onder andere de (financiële) administratie, planning, communicatie en kwaliteit van de werken. Met jouw uitvoerende blik toets je de tekeningen en bestekken die vanuit de werkvoorbereiding zijn opgesteld. Daarnaast stuur je aannemers aan en daarbij begeleid je tevens de eigen toezichthouders op de werken. Tijdens het project werk je samen met onder andere werkvoorbereiders, projectleiders en toezichthouders.


Jij bent het gezicht van de afdeling naar buiten, zowel qua communicatie als in houding en gedrag. Omdat je het gezicht naar buiten bent is het belangrijk dat je bezit over sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Als Directievoerder ben je een echte teamspeler, werk je gestructureerd en heb je een proactieve houding. 

Functie eisen

  • MBO of HBO Civiele Techniek (afgerond)
  • Ervaring als Directievoerder bij een gemeente
  • Relevante kennis van beeldbestekken, bestekadministratie en VISI 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Loraine Voorsluijs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Loraine Voorsluijs