Coördinator Wegen

Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens
MEI 14
Limburg Permanent HBO
13.06.2020 103116894
Solliciteren

Over de functie

De Weg naar succes, die Coördineer je zelf!


Als Coördinator Wegen ben je belast met de hiërarchische aansturing van een achttal medewerkers op het gebied van wegen, verkeer, riool en werkplaats. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen en periodiek bijstellen van het wegenbeheerplan en Meerjarig Investeringsplan Openbare Ruimte. Het voorbereiden en aanbesteden van en toezicht houden op de uitvoering van in- en uitbestede werken op het gebied van wegen, verkeer en riool behoort eveneens tot je takenpakket. Daarnaast ben je belast met de uitvoering en verbijzondering van het vastgestelde beleid ten aanzien van wegen-, verkeer- en rioolonderhoud, waarbij je tevens verantwoordelijk bent voor de aankoop van het benodigde materieel. Indien nodig vervang je binnen de afdeling de Coördinator Groen.


Dus, wat denk je ervan… Wil je meer weten? Ik vertel het je graag!


📞 06 83 02 45 08

📩 lisa.beurskens@maandag.nl

Functie eisen

·        Een afgeronde hbo-opleiding met voorkeur HBO Built Environment richting Civiele Techniek;

·        Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;

·        Kennis en ervaring met diverse aanbestedingsvormen;

·        Aantoonbare ervaring in leidinggeven aan operationele teams;

·        Aantoonbare politiek-bestuurlijke sensitiviteit;

·        Je bent proactief, samenwerkingsgericht, zelfstandig, creatief, flexibel, ondernemend, nauwkeurig, betrouwbaar en kostenbewust.

Over het bedrijf

Maandag® is de expert in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lisa Beurskens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lisa Beurskens